Skor - och lite mögel.

Shaloom! Som erika brukar säga ;)

Jag har skrattat sååå mycket vid datorn  idag, fick reda på att pippos svarta ballerinaskor, as söta och allt, dom hade hon haft i en påse.. med en blöt tröja, så skulle hon använda dom och ser att dom är inte riktigt som dom ska...Dom hade MÖGLAT! Hahahahahahah xD De va nog de roligaste och ÄCKLIGASTE på lääänge... hhahahaha så säger hon " Inte visste jag att skor hade bäst före-datum.." Hahahaha.. åh gud..Sen bestog våran konversation av massa : HAHAHAHA och ÅÅÅÅÅÅÅH !
Gud va jag älskar henne asså^^ hahaha!

Idag va vi någonstans och gjorde någonting med klassen och resten av bf klasserna..Mer exakt, I storatorp och hade Natur och frilufsliv, vi gjorde massa grejer i en skog, när de regna..Typ hinderbana,plockepinn m.m^^
De skulle nog vart liiite roligare iaf om de inte va sånt kaaasst väder.

Måste lägga om mitt schema imon, glömt de nu några dagar... Men jag vet inte vad jag ska ta..tror jag är mer inne på nu iaf historia och kompa på gitarr,,? De löser sig säkert, jag orkar inte ha massa lektioner bara, så lite pluggande som möjligt utöver de vanliga liksom..Är helt slut på pluggande fronten..La ´ju av med pluggandet i 2:an..men jag försöker..Och jag tänker att jag ska göra de men de blir aldrig något av de^^ Blääääääääääääh, på fredag är det teckenspråk steg 2 då:) Hoppas ju de går lika bra denna gången som i 2:an :) Yeah, kuul!

När jag kom hem från skolan idag började jag med maten till mig och min bror, gott :) Sen efter de skulle jag städa och duscha, meeen.. slocknade framför tvn, så de blev inte som jag tänkt där heller.


Jag är en väldigt negativ person när det gäller mig själv har jag märkt, kan inte ta emot komplimanger, har inte lätt att tro på folk för jag tror jag skrämmer mig själv igenom typ " varför skulle dom va kompis med mig och varför skulle den älska mig blabla" and so on. och inte aaaaalls tro på kärlek längre, de är alldeles för stort för att kunna förstå sig på..man får inget grepp om de och jag blir galen? På riktigt. Och ju mer galen..Ju mer vill man veta, varför den är som den är och varför personen man tycker om /tyckte om inte förstår eller varför de inte funkar / funkade? Man förstår ingenting och de gör så ooooont i en, de gör verkligen ont i hjärtat. De skulle inte förvåna mig om man kan dö av brustet hjärta..? Varför skulle man inte kunna de? men blir ju helt deppad och har ont i hjärtat men också överallt? De är ju typ som kramp..jag mena..lev med de i några år? Nej usch, men sen lycklig kärlek är ju raka motsatsen, heelt himmelsk om man hittar "the love" , hittar alla varsinn kärlek? Har man flera? Tänk om man inte har flera, vad gör man då? De borde ju finnas, jag tror att de finns mer än bara en stor kärlek till alla. The lovely love.

---------------------
I miss you.

Pusshej, C.


Taking over my shadow.

Tjilivippen.

Igår orkade jag inte göra så mycket, kom till pappa och kände bara för att umgås lite med honom :) Sen senare på kvällen drog han in till grannen och jag satte mig själv i vardagsrummet med chips och cola och såg på mona lisas leende :) De va chill, behövde det kändes de som..bara vara för mig själv.

Och idag har jag inte gjort ett skit heller..bara spelat tv spel med min syster i typ 8 timmar?  O ja, har haft såå roligt..men å andra sidan har jag inte orkat göra någonting, vet inte vad de är med mig, robin ringde förut också menjag orkade inte åka dit heller..Och jag orkade inte åka med benjamin till liseberg..jag har typ ingen lust att göra någonting.
Jag funderar på att gå ut och gå en stund..fast de får bli imon eller nått.

När man tror att allt ska vara jättebra igen så känns de som om något fattas? Det borde inte vara så, eller så har man gått och hoppats på de som man trodde skulle kännas bättre, att de skulle lösa allt..men de va egentligen fel? Och va är de då som saknas ,om man inte tänkt på de? är jag helt ute och cyklar nu? Jag fattar ingenting längre.
Och om man känner sig lycklig, men de är bara på ut sidan, vad gör man då? Kan man va lycklig bara på utsidan, de går ju inte. Eller låta hur glad som helst men fortfarande känna sig helt motsatt glad? Jag förstår inte ens vad jag menar själv med det här längre.



Och jag hoppas du hör av dig snart..Jag är så rädd att du inte gör de..Seriöst..Ingen fattar de. Men jag vill inte va med om samma sak igen, och känna mig så dum för att jag gick på de ...igen? nej usch..

Nu måste jag gå från datan, puss!


Alla talar om dig Hurricane.

Hej hej!

Idag började man skolan då, jag vet inte riktigt vad jag känner om de än.. har lite panik tror jag, iaf nu efter när man gick igenom typ vad vi ska göra och blabla bla..Nä usch, har en svag känsla av att jag inte kommer klara detta :S? Fast nu ska vi inte tänka så, och de va inte många veckor kvar till praktiken..Är det bra eller dåligt? 
Idag fick vi också schema, de ser la helt okej ut antar jag..Men jag ska byta körsång B mot typ..kompa på gitarr och piano.. eller jag vet inte..Ååååh vad jobbiiigt.. Jag har iaf mitt teckenspråk B :) Soooft är det :) För jag tycker om teckenspråk, trots att dom lektionerna är så tråkiga förövrigt men så har johanna slutat nu med.. :( FY PÅ HENNE!
Efter att ha suttit på en stol i två timmar så fick vi gå igen, och utanför klassrummet satt Robin och lilla söta Alissa, så drog vi till donken, där man INTE skulle spendera så mycket pengar detta året, men ja va blev det..30 spänn bara idag..ååååh måste sluta.

Sen traskade vi bort till blåvittshopen, kollade på lite grejer för jag fick ett presentkort där när jag fyllde år. Sen gick vi en väldans omväg till centralen.

Och ikväll är det Nrj in the paaark! Och jag väntar på erika :) Den ungen,, eller unge? Erika.. Tant:D hahaha nej skojja! puss på henne! Nä men hon slutar fem så jag ska vänta på henne sen åka. Vi ska prata, innan jag sprängs.. Hon förstår den tösen! Och vi är bäst på att prata :D hahaha, när icca va hemma hos mig för någon helg sen så dansade vi fett nice i mitt kök hemma, balett och all möjlig skit! As nice :D

Undra om man inte drar till pappa imon? de känns nästan bra ? Jooo :)

Nu drar min mamma och hennes sambo på resturang, och jag tackade nej till de idag :s? jag måste va sjuk. Men jag vill träffa Erika, hahaha, vad jag tjatar om henne^^

Nu ska jag lägga mig och titta på tv en liten stund, och tänka på vilka skor jag ska ha..Jobbigt val serrö. Robin sa conversen men..aa får fråga Erika^^ Nu va jag där igen, ERIKAAAA! 

XoXo Carrooo.

I don't know.

Hejsanhejsan.

Jag ligger här hemma och tittar ut igenom fönstret.. tänker på denna sommaren..så fort den har gått..men de har ändå vart en så uuunderbar sommar, Alla mina vänner..åh<33

Jag känner mig inte helt hundra idag..och de har inte med förkylningen att göra..jag vet inte vad de är..jag känner att jag borde vara glad nu..men nått är inte rätt..och jag orkar inte klaga..känner bara för att skriva.. Vet dock inte vad jag ska skriva. Jag saknar min pappa, har vart där i 4 veckor..lite till..och nu är jag hos min mamma i en vecka och jag står inte ut..fast jag har ju saknat henne med..men good..vissa dagar.  Jaja, jag vill träffa johan igen.. han längtar till imon, jag hoppas han mår bra..och att han klarar de..hoppas allt går bra, annars fick han ju ringa mig, hoppas han gör det om de är något, <3. Saknar hans närhet, galen blir jag^^

Skolan börjar på fredag, på ett sätt ska de bli kul..Men på ett annat...typ NEJ ORKA SKOLAN! bläähähähäh......fast de ska bli roligt att träffa alla igen..

Och jag saknar min vän, efter vart med han typ 24/7 så är det lite tomt nu..och nu är sommaren slut med..Boring..jag saknar min väääääään<333! Jag behöver den :)!

Tänkte på en sak förut, efter separationen mellan pappa och hans tjej så har jag och min pappa blivit typ..bästa kompisar..för allt är så mycket lättare nu att prata om..verkligen allt. Han förstår mig och jag förstår honom, haha de va så roligt i söndags, jag kom hem från joahn med världens smile! och han satt hemma framför tvn och log lite för sig själv sådär, han hade vart på dejt. hahah, båda typ..Hur gick de för dig idag:D:D:D? haha så kul..Sen ba..aa de är så de ska va..man kände liksom glädjen från oss båda, haha, älskar min pappa <33 Älskar faktiskt min mamma också, och jag kan gå med henne sen så hon blir lite glad, hon bråka med sin bästa vän nu.. uscha. :)

Nu ska jag försöka hålla huvudet högt, jag borde vara jätteglad, men de går inte.. Men..jo jag ska försöka, orkar inte vra ledsen mer..De blir å tungt.

Jag måste prata med Erika någon dag, haha.. så kul. Hon är så söt,och jag måste prata med henne. Hahah.

Ha de så bra, pusspuss <3


Fucked up mind.

Tjabba,
Sitter här hemma hos mamma nu, vi har kalas för mig, men jag är så trött, alla pratar i munnen på varandra och jag som är sjuk.. uscha.
Sen är jag helt inne i tankar jag tänkte igår..och i förrgår.. Och igår kunde jag inte hålla käft..Och jag vet inte vad de är nu..men nu är alltig helt stelt..Jag är bara rädd för vad som kommer hända om de händer..Jag vill inte det..och jag vill inte låta de hända, men jag vill heller inte ställas in för ett val..this or that? Gud,det går inte..jag är helt borta i tankar..och så trött..trött på att de som gjorde mig glad nu för en gångs skull känns jobbigt..och som en sak där jag offrar allt annat..och det gör jag inte. De borde ju kunna gå ihop de med..men nu har jag inga positiva tankar kvar om de..förvirrad och ganska ledsen.. Jag vill inte välja..men jag vill inte förlora de jag nyss fick så nära inpå mitt liv heller.? Now I'm alone in the darkness.

Imorgon är den dagen jag längtat så mycket till, jag hoppas verkligen de går imorgon..lite positivt i allt detta kan de väll vara..Jag behöver träffa honom imorgon..för min skull, och ingen annans.. Bara för att jag ska få höra..för att jag ska kunna få förstå.. om han låter mig förstå.. imorgon ska jag få se honom.. bara att se honom gör mycket. Imorgon, jag, du och den där förklarningen..sen återstår de att se vad som händer.


Nu är jag så trött så jag ska gömma mig från kalaset och vila lite till min tv <3

XoXo , Carro.

Ännu en dag.

Tjilivippen!

Igår va jag på dansband med syrran, de va lite roligt de, förutom att jag fick såå ont i ryggen av att stå så. Sen va de lite tomt utan robin brevid mig, haha för där har han vart i typ 3 dagar irad, haha^^ Meen så e de :) Och innan dansband så va de stefan andersson på kungstorget, han är så bra! Hans låtar får en att se allting framför sig, så grymt bra röst och snygg är han också.

Idag är det rix fm, ska se hur det går med min hals då^^ men jag dricker te nu så det blir säkert jättebra ! Har inte ens någon koll på vilka de är som är med idag?Typ,,Ola^^ 
Imorgon imogon är det takida <333333 Sen backgard babies :) Jag missade dock Miss Li igår, attans!

Jag är så himmla sugen på att åka utomlands.. Jag typ längtar och allt möjligt, tänk, över nyår så åker man till värmen,,bara sååå skönt.. slappna av, sola och bada :) åååh vad jag vill utomlands..

Okej..idag är det onsdag..det har imon gått en vecka sen han sa att han skulle höra av sig, jag väntar..och jag blir hel galen! Jag är ju rädd att han ska göra samma sak igen,,jag tror inte riktigt på att han kommer ringa..men jag vill de..åh gud va jag vill att han ska ringa! jag flippar, och de är värst när man är själv..jag orkar inte,,,
Vågar jag tro på dig..? Vet inte.Tror inte det..?


Nu ska jag gå och dricka upp mitt te,vila lite innan pappa hämtar mig, eftersom de va ingen ide att åka till mamma idag heller. väldans velande.

jaja,pusshejj. Carro

Stjärnor på himmlen.

Nu är jag hemma hos robin:) kom hit, eller till kärring klockan 3 inatt.. De va roligt..när jag blev pigg vid fem gick alla och la sig! Fyyyy! sen då så skulle jag in och lägga mig hos robin men nej,,han tog upp hela soffan så jag la mig på golvet! sen blev de kallt så jag hoppa upp och knudde mig ner^^

RING DÅ! jag väntar juu...

Ska parta med min syster på tisdag också, ska bli väldans nice! Saknar henne :) Puss på kära syster!

Nu sitter vi i robins rum och dampar lite halft, coffe vill bli nämnd i någon blogg så..Coffe, Coffe,Coffe,! Vi sitter max två meter ifrån varandra och pratar på msn^^ hahah, mobbade. Robin har tatt på sig min tröja också..hmm :/ hahah^^


Orkar inte skriva mer nu Coffe!

XoXo Carro.

Chockad.

TjaTja!

Imåndaga fyllde man 18 år då, göttans va de! Söndag till måndags natt va jag ute med linda och träffade albinoch benjamin, när klockan slog 00.00 fick man världens goaste kramar! Älskar er! Så imåndags så va de lite party här hemma, väldans trevligt va de! *ignorerar den sista timman* Tack alla underbara vänner för en fantastisk födelsedag!

I tisdags drog jag och linda till stan och skulle köpa ringar till oss! Förlovning på hög nivå! Ist för att typ..dela sånt kompis hjärta så ska vi förlova oss, på höger handen! För jag älskar henne så väldans mycket den filuren! <3 Aa iaf, väl inne i stan så provade vi och kollade på ringar, de va väldigt svårt faktiskt. Men sen till slut hittade vi the ring liksom^^ Men mina fingrar är alldeles för små så ringen passade inte så what a fuck?! minsta storleken va 16 och den ramla av mitt finger.. usch, så jag får helt enkelt ha ringen på lång fingret.. :( men men vad spelar det för roll? de är ju ringen som räknas mest :) Hur kan man träna sina fingrar så att dom blir större?

I onsdags morse 06.40 gick jag upp och jag linda och alex skulle upp till resö och hälsa på Annie :) Så 0840 gick bussen och där satt vi i lite mer än två timmar..Segt. Sen kom vi upp och fick maaaat, gud va jag va hungrig! Sen hade Annie fixat lite barnkalas till mig, sååå gulligt! Helt uppskattat! så satt vi där och åt tårta och hade party hattar! grymt serrö, sen hade vi rundtur på ön och myste lite sådär^^ sen såg vi på filmer, dom va la sådär^^ hahah, sen fick vi tyå asså..färska räkor, direkt från fiskebåten! mer färska kan man inte få och guud va gott de va! Sen gick vi ut och träffade annies ö vänner där, och enligt dom pratade vi göteborgska..haha^^
Sen dagen efter så tackade vi för oss och åkte till göteborg igen, sen fick jag med mig alexandra på patrik isaksson <3333 helt galen är han, och så underbar! Sen kommer man hem sätter sig vid datan,, så blir man chockad om något! Personen..han..skrev till mig..helt chockad..Men aa kom iaf fram till att vi ska träffas och fika tror jag..Ska berätta för pippo sen, får la se hur hon reagerar på detta^^ hahaha, jag skulle få en förklaring för allt iaf..och han verkade ju seriös iaf. Idagsåg jag honom när jag handlade och han vinkade ju, så aa..pinsamt.. men de känns grymt bra, men jag ska inte alls förvänta mig för mycket nu!


Idag kommer släkten, stor som den är..Not. men dom kommer iaf och ska fira mig lite, sen ska jag dra till krogen.. Kul de ska bli!  Och nu kommer de fina vädret tillbaka ser de ut som här utanför mitt fönster^^ Sol <3


Aja ska klippa min pappa nu så ha de göttans!

Puss.

Nu är man 18 år då:)

Igår igår igår va en underbar dag! Om man glömmer den sista timmen^^ Födelsedagen började med att jag va med albin benjamin och linda ute och åkte bil, när klockan slog 00.00 blev de kramkalas:D Sen köpte jag cigg till linda, då va de officiellt:) haha, sen åkte vi och skulle lämna benjamin, och då sjung dom för mig i bilen:D sen åkte vi hem och min älskade linda sov här hos mig :D Så upp på morgonen och städa och baka :D Klockan 6 kom Albin,benjamin,david,alexandra,sofia,sebbe och hans tjej :) Sen lite senare kom älsklings pippo :D! Sen kom robin och kärring :D Hel glad va jag för att alla va där :D
De va nog den bästa födelsedagen ändå. trots allt :)

Idag ska jag och mitt hjärta förlova oss:D för att jag älskar henne så enormt mycket och hon betyder allt!

Idag är det magnus uggla på liseberg, grymt ändå! hahaha

Nu ska jag hjälpa min pappa med ute möblerna, så han kan göra nått^^


XoXo 18-åringen. :D