Behind these hazel eyes .

Swallow me, then spit me out
For hating you, I blame myself
Seeing you, it kills me now
No, I don't cry on the outside anymore


Jag har gjort sån nytta idag, legat i min säng hela dagen och spelat Angry Birds? Det var inte ens roligt efter några timmar, bara att jag skulle klara de! Så ja, så roligt har jag haft, rullade inte ens upp rullgardinerna förrens för en halvtimme sen.

Har haft på Top model i bakgrunden, från England. Gud vad jag ääääälskar den engelskan! Den är bättre än den amerikanska dialekten tycker jag allt!

Ska väll ta och hoppa in i duschen så jag kan ta och göra något senare, jag väntar på att min syster ska komma och lämna tillbaka bilen, helst snart för jisses vad tråkigt jag  har. Hoppas jag blir piggare efter duschen så jag orkar göra något ikväll, komma ut lite. De börjar väl växa mossa på mig i min säng annars???


Peace and out'



21 juli - 11

Jag har varit sugen på att blogga länge nu men vet inte vad jag ska skriva ? Det är alltid svårt att börja ett inlägg, tycker jag då.
Men jag får väl ge det ett försök iaf.

Jag har skaffat mig en iphone, och den är min nya kärlek, enda kärlek? Väntar på första räkningen för se hur den ligger till höhö..... men de ska väl inte vara så farligt hoppas jag!
Jag har också köpt nya kläder, wiohooo äntligen! Alltid lika gött att förnya garderoben :)

Det är väl inte riktigt en sommar jag hoppats på, än så länge iaf..Ligger i min säng, kollar på tv. Hänger på altanen eller är ute med båten. Känner lugnet men inte riktigt glädjen? Vill göra något men de är typ...idélöst överallt? Kommer inte på något alls...Jo vissa saker men de kostar ju pengar som alla kanske inte har, eller så kan man inte. Vill bara iväääääääääääääääääg, ha kul, se andra saker än mitt rum. Även om mitt rum är väldigt fint (när man städar.. ska förhoppningsvis med pappa till ikea imorgon och peka ut tvbänk och kanske en spegel i födelsedags present :)))
De är ju inte så långt kvar tills man fyller 21, jisses. Vet inte ens om man ska fira de... Fira de med vilka liksom??


Saved by the bell, typ. Jossan ska ha datorn, p e a c e !