Ååååååååh!

Idag har min dag vart som fredagen den 13 x 1000! Jag orkar verkligen inte mer?!!!!!!!!!!!

Och jag saknar min vän så oerhört att de gör ont i hela mig!
jag och min jävla käft...de skulle inte ens bli så. De är mitt psyke som fuckat upp sig och JAG ORKAR INTE !!!!!!!!!!!!!!!!

Hur klarade jag mig någolunda igenom dagen? tack till sissi och tack till Eurr <3

btw, JAG HATAR HAN! :(Försvinner han nu så kom gärna ALDRIG tillbaka..

Tv nu, ha de!

Helvete, botten nu..?

Tja.

Nu är min hjärna verkligen kaos åt alla håll..Ibland vet jag inte hur eller vad jag tänker. Är så extremt trött på mig själv, och genom de förstör jag det som jag har runt omkring mig..just för att jag är dum i huvudet,Rent jävla puckad. De är bara de att allt just nu är helt fucked..och då stötter jag bort andra heöt plötsligt..utan att tänka på att jag gör det..förrens efter? Nu ska man ju inte vara sån som sitter här och säger att man hatar sig själv och lala..Men seriöst.

Idag när jag vakna kände jag för att dra täcket över huvudet och bara försvinna en stund..bara försvinna någon annanstans och bara vara. Inte gå upp och må helt jävla förjävligt. Ni får helt enkelt ursäkta mig, men jag är väldans hatisk mot mig själv idag.

Och det också att man verkligen va så dum att man gick på de här igen! När jag ser han så vet jag på nått sätt att jag lever..Känner mig lugn trots att pulsen slår i 1000..och bli kramad...att stå där och känna sig så säker..Och nu..är allt borta igen..och vad gör jag för fel..alltid fel..och nu orkar jag inte mer,igen. De är inte normalt och jag mår ju inte bra undertiden..Jag bara väntar och hoppas på något så hopplöst att de finns ingen som helst anledning att ens försöka länger..De är ju ologiskt..Gud va jag klagar..förlåt..Men..att gå och ge energi och hoppas på någonting som är hopplöst i en längre tid blir bara så krävande..och humöret ska va på topp..då blir allt annat runt omkring fuckat..och de ångrar jag ju med sen..Typ som igår..åh gud stackars robin och fick de dampet över sig..De är ju inte så att man inte skäms iaf..Och jag vet inte vad jag ska säga heller..förlåt. Förlåt till alla.. jag är inte mig själv..and from now on..Känner jag som så att jag ska låsa in mig och aldrig gå ut..så slipper man träffa folk..och bli sårad eller såra.

hej.

I don't wanna talk, cause it makes me feel sad.

Hej!

Är hemma från skolan idag, har nu inte sovit ordentligt på 4 nätter och de är jävligt jobbigt, så därför imorse sa jag till min pappa att jag stannar hemma idag. Så nu har jag sovit hela dagen nästan, är jävligt seeg. Ska snart med pappa ner och handla, hoppas man att se någon? Ja, hoppas gör jag väll alltid vid det tillfället.

Sen har jag ändå haft apa kul i skolan, flummat runt som jag vet inte vad, i måndags när man fick träffas och prata om vad som hände i fredags, hahaha MINNESVÄRT!
Sen flumma jag extremt som vanligt och så jävla kul, sen igår va det lite segt..skulle på föreläsning med några i klassen för man va tvungen att gå på någon utav dem. Och jag som då inte sovit på  3 nätter va liiite gnällig i mellanåt.
På vissa iaf.

Jag är så glad för att Erika är min vän!! Hon ger mig styrka som ingen annan, hon är min positiva hjälp och jag älskar henne väldigt mycket :) Där kan man verkligen säga att hon är den vännen som står kvar när alla andra gått sin väg.Hon är vid min sida
Vi har positiva klubben och de är så jävla skönt! hahaha, och så kan vi prata om allt..och skratta åt de som är negativt..ÅH min älskade vän! <333

Nej det går inte så bra det här näe, jag blir så trött! Jag tänker inte gå igenom 3 månader igen..Slipping through my fingers all the time!

Ha de !

Sing a long.

Godkväll!

Här sitter jag och tittar på tv, har möblerat om idag hos mamma, så nu har jag nutt databord och datan står närmare sängen så jag slipper springa fram och tillbaka^^, ja jag vet..lat men de va jobbigt faktiskt. Så nu ska vi iaf sälja det andra databordet och jag ska få en ny säng, 1,20 här med, det blir nog nice faktiskt. lite ändrigar..sen äre jag så trött på min bokhylla, alla sladder som hänger från den och aa näe fy.. och helt vinglig är den också..hm..

jaj, nu sitter jag och min stora syster i mitt rum och kollar på tv och äter chips och dipp, och ingen orkar resa på sig för att hämta dricka! haha, nästa helg ska vi på dansband med tror vi, bara för att! de förstår ni inte^^

Nu ska vi göra annat, vi hörs av^^


xoxo carro.


Den blåvita fanan höjdes högt upp.

Hej hej!

För att sammanfatta dagen lite sådär så va vi i slottskogen och dampade runt med skolan, sen va de hem och göra religion så hjärnan sprängdes, sen iväg till matchen idag som va IFK - HBK, lite skakig första period men andra kom som en bomb och IFK vann med 3-0 :) Matchens hjältar var, Hysén,Söder och Bjärssa :D<33 very very good boys:)
Nu har man gjort klart hemprovet och skickat till kära pippo som ska skriva ut de, och nu ska man väll dra sig mot sängen och slappna av lite, de är ju dans imorgon också :)

Men men, jag tackar för mig för idag.

Over and out!

XoXo Carroo!

Sleeeten!

Tja!

Kom hem från skolan för en stund sen, slutade väll fyra? Missade One tree hill bara för det!
Ska dansa om två timmar så ska väll dra mig om en typ, undra hur det kommer gå.. så trött. Idag på lektionen så fick vi igång massa idéer om projektarbetet soooft! de låter as nice, nu ska vi bara kolla så allt går att genomföra också, och Clarita fick typ damp på mig och sissi för vi inte hade skrivit i logg boken, när vi inte riktigt hunnit med de än, vi som va så duktiga med att komma på massa saker! Sen gick vi till willys och inhandlade cola och polly, väldans gott va de.. Elaine tyckte också de som frågade om hon fick ta hela tiden^^, sen fick hon resten av mig jag va så mätt och snäll ^^,

Sen blev det också en disskution runt vårat bord där när man råkade nämna johan så kom dom in på världens disskution om vad jag skulle göra och inte^^ jag typ skratta och drog min mössa över huvudet för att försvinna någon sekund^^ Nej men vad kom vi fram till? Inget samtal förrens till helgen? Om ens det..de va som sagt olika åsikter om detta!

jaja.. vad va de nu jag skulle skriva mer...Just de! Någonting har hänt, och frågan är vad de är som har hänt. Men det är absolut inte samma sak längre om jag får säga hur jag känner då..As jobbigt är det, och det blev ju inte bättre idag för det, nästan värre..Som en osynlig mur eller vafan..så jävla jobbigt..De borde ju inte bara försvinna sådär utan anledning..Men tydligen.. Ingen fattar längre vad jag babblar om^^, så ska inte skriva mer om det.

Imorgon är det match tror jag? Måste köpa den tröjan jag vill ha innan det så det får bli imorgon dåra, har ju present kort på blåvitt shopen :))

Jaja ska vila en stund nu innan det bär av till the dance, så see ya!

Saknar dig min söta babe :) hoppas dom hade rätt i disskutionen förut :)<333

Puss!

"the mind is happy and I,I will love you 'til the day I die."

Hej Hej!

Idag kollade vi klart på Frankenstein på svenska lektionen, den är ju helt sjuk^^ Jävla cp film ändå? De va så segt i skolan idag och så kallt! Fyy, inne i klassrummen också, frös ju apa mycket, okej jag hade strumpebyxor men ändå, de va inte bara jag som tyckte det va kallt.

De enda jag kunde tänka på när vi va på religionen va i fredags, om och om och om igen... Efter de kan jag verkligen känna lyckan asså^^ De finns där och den kryper sakta framåt, men de är gött att vi tar de lugnt faktiskt :) Like him <3

Var också i stan med erika igår som skrevs i inlägget innan, de va mega mys, riktigt trötta så vi satte oss på ett kafé och tjötade för vi orkade varken åka hem eller stå^^ Vi är alltid mega flumma och skrattar och ser allt positivt^^ Haha YEAH! Erika rules! <3

Har precis vart ute med hunden, syrrans hund då^^, Helt galen är han, när jag kom hem från skolan så flög han på mig, tur att jag hann att stänga ytterdörren! för han hoppade upp och jag ramlade bakåt, men dörren som stöd då, helt crazy asså!
Nu är jag såå trött...Och törstig, måste ju ha något att dricka asså. De är de som är så gött med att vara hos mamma, alltid goa saker i kylen, och alltid har jag chips eller godis att äta^^ Och som jag skrev någon gång förra veckan att hon har min skinka, och erika tyckte det va growse att jag kunde äta skinka så^^, hahah, så söt!

Jag vet inte vad det är som händer mellan oss längre, helt stelt och udda typ :/ ? Jag är helt lost, men det verkar ju inte som någon big deal? Åh.

Nu innan jag drar mig till sängen och kollar på min tv och käkar mat ska jag väll få sagt också att jag saknar min vän, inget är som det va nyss? Min vän, du vet vem du är, jag saknar dig.. på riktigt.

Jaja, men nu lockar maten så ha de göttans!
PussPuss<3!

I can still recall our last summer.

Hej hej!

Här sitter jag och lyssnar på Abba och saknar sommaren! De är inte klokt egentligen, men den va så bäst och alla som jag delade den med, så underbart. Bästa sommaren på länge ändå..Gemenskapen och allt..Eller så uppskattade jag den mer i år kanske. Så uuunderbart!! Sommaren 08 <3
Och jag tror...Att dagen på liseberg ägde allt. Det va så kul! Bästa dagen!
Jag saknar sommaren och personerna som jag delade den med!

Vad har jag gjort denna helgen? Jag va på krogen i fredags, vilket va väldans nice faktiskt. De började med att jag åkte ner till erika och va där för vi hade problem med kläder båda två, och sen drog vi in till stan för hon skulle möta sina vänner och jag mina :) Så gick jag runt med Pippo och Keso när dom jobbade, sen vid tolv snåret så dorg vi oss in på Keybar, as nice! Lite seg va man men de va kul ändå :) Sen så kom annie utanför keybar och väntade på mig, så jag drog ut till dom för att ha någon att åka hem med ^^, Så traskade vi ner till storan för att möta benjamin och david :) Sen drog vi oss bort mot centralen och bussen skulle komma om 7 min, men jag ville ta nästa och annie skulle in på toa så vi gick mot terminalen.Jag ringde ett samtal och fick höra att personen va typ där jag va men den personen hoppade på bussen! Då blev jag arg, men jag skulle ringa när jag tog nästa buss så skulle den möta mig :) Så vi väntade på bussen i typ 45 min inne på terminalen och TADA där satt pippo!!! Så hejhej på henne! Sen gick vi ut i minus grader som de kändes som och väntade på bussen. Sen kom bussen och allt fler personer hoppade av, sen ringde jag till den personen och sa att jag va cid skrabbe och att jag går av på min hållplats möt mig där, så gick jag av och påväg mot den här personen så ringde jag igen och så kom den och mötte mig med världens kram! Sen gick vi in, pratade i några timmar till klockan va 05.20 så drig vi oss mot sängen och la oss där och prata :) Snacka om att inte vilja somna för då skulle de förstöras alltihop^^ Så mysigt <3 Jag sov hos Johan. :)<3 The way that you kiss goodnight, the way that you hold me tight <3

I går åt vi kräftor här hemma med pappas flirt^^ sen låg jag i min säng 99% av dagen ^^ orkade fan inte röra på mig, sov ju inte så många timmar. Sen hade typ alla något att göra så jag va hemma ist :) Skulle ju vart med johan igår ist men jag vaknade ju hos han så hade ju redan vart med han^^ och han ville skejta när de va så fint väder :)  En grej är så sjuk egentligen, så fort vi sa hejdå och jag började gå hemåt så fick jag världens klump i magen, jag ville gå tillbaka igen och vara med han var enda sekund igen^^ mwaah!

Nu ska jag snart in till stan med Erika, ska kolla på min sån grej jag vill ha :) hahaha, ska bli gött att komma ut i luften idag, soligt väder, med erika, i stan.. vilken dag kan bli bättre :D?



jaja, ska göra mig iordning nu,
puss puss<333


Vinst och förlust!

Tjenamittbena, eller något sådant!

Ja, vad ska jag skriva, erika bad mig uppdatera min blogg för hon har inget mer och läsa, hon har suttit och läst de andra så många gånger att hon kan de utantill? Så fy fy på mig^^ Idag är det korgen som gäller antar jag, pippo ville det så jaaaa, visst. Behöver ut och röra på mig lite. Sen hoppas jag då på att få träffa erika sen, hon ska ut men inte med miiiiig :O Jag har ju en liten liten plan sen som erika måste vara med på annars svimmar väll jag ^^,
Nej vi fårse vad som händer, skulle ju va kul om dom träffade oss :)

Igår hade vi en dag i slottskogen för ettorna, De va väll helt okej? Kallt och jobbig uppgift vi hade bara, men de gick ju ganska bra. När vi möttes på hållplatsen så hade Richard sin cykel med sig så vad hände då..Jo, den hamnade bara helt plötsligt i händerna på mig och pippo, och vi råkade bara cykla iväg lite lugnt på den, vilket va väldigt svårt med väskor i korgen och en pippo på pakethållaren och en sadel som snurrade^^ Men man är väll bäst och klarar av de med stil!
När dagen började dra sig mot lunch så va alla väldigt irreterade på allt och alla. Speciellt dom med megafonen!!! Okej att dom hade hand om tiden men man behöver inte vara så jävla otrevlig och tro att man äger alla runt om sig, Nej tack! Man fick ta två mackor till och börja med och sen blev de en väldans massa mackor över så robin stoppade väll på sig minst 10^^? Sen fick vi åka hem och jag fick med mig en johanna hem till mig, vi gjorde inte alls mycket men de va chill, kollade på tv och sov typ^^? Soft.
Sen var de magdans och AJ säger jag bara. Man är ju inte stel eller så efter sommaren. Så känner jag mig så jävla ful när man står där..hahah ni ska se hur de ser ut^^ Svårt, men de går efter nått tag.

Idag va vi på möte om projektarbetet, de låter toppen vissa saker där! Så de tror jag vi ska kunna klara av att göra :) Med IFK Göteborg dååååe :D<3

Vad ska man ha på sig idag? De är ju sviiiiinkallt ute!! Lång byxor får de bli, och något^^ Uscha, jag fryser som fan här hemma nu, och kom precis på anledningen, altan dörren är ju fan öppen!

jaja,hoppas att få träffa erika sen..<33 Nu ska jag drar mig,har inget att skriva mer idag^^
 
Ha de gött, Puss!!! <3

Still sick!

Hejhej!

Fortfarande sjuk... kanske mår liite bättre idag men fortfarande sjuk..De är så jobbigt! Och imorgon måste jag till skolan för det är möte om projektarbetet...Sen ska jag hem till sofia, och sen krogen..men jag vet inte om jag pallar krogen om jag mår lite dåligt fortfarande då.

Min mamma ringde precis och sa att hon va påväg hem, men jag tvíngade henne köpa skinka till mina mackor innan hon fick komma hem, jag måste ha skinka, kanske inte har de på alla mackor, men de måste finnas hemma, och någon hade ätit upp den imorse, fyy! Jag kan också äta skinka som godis^^ Därför tar den väldigt fort slut.

Kul jag har, sitter här och skriver om skinka :O?
Men det är ingen hemma och jag har väldigt tråkigt. typ sms terroriserar alla^^ Speciellt robin, men vi smsar ju hela tiden ändå så de gör inget, på tal om robin så ska han köpa en ring till mig, jag sa förut att jag kunde nöja mig med en sån i sånna automater för typ 5 kr^^  Vill ha vill ha... De ser jag som en julklapp, inte en resa! :)

Jag skulle shoppat med Erika idag, men ja..Som sagt, är hemma, Och jag har liite panik över de för jag har inga kläder? Jo jag har kläder men inga som jag kan ha på krogen eller på fest eller bara när jag är uppklädd..Inget sånt, de jag har är lite uttjatat nu..Och så boring..Jag vill ha nya jeans, nya linnen nya tröjor, massa nytt! Jag är ju bara så trött på min tjocktröjor..Älskade dom förut..men näe inte nu..Vill ha andra. Som är med dragkedja och lite tunnare.. på nått sätt..ist för mina tjocka stora tröjor..Skor har jag :D Ska bara hitta fina vinterskor sen^^ Men skor, jag har mina converse, svarta och röda! Sen har jag mina höststövlar. sen mina vita gympadojjor. och mina ballerina skor..De är la dom skorna jag använder nu..

Jag längtar till lördag. Så mycket och jag skiter i om jag så har 40 graders feber och är jätteförkyld. Jag ska på kräftskiva :) !

Igår bestämde jag och Linda att jag skulle flytta till henne, hon skulle komma idag och hjälpa mig att packa ^^,Jag väntar!  hahah, tänk ett väldigt stökigt rum med kläder på golvet och saker överallt..Sen tänk dig två sånna rum, i ett! Man får la klättre på berg och vi kommer ju aldrig bli klara eller ens komma iväg till skolan, hahah va kul, två 1.20 sängar ska de va med, så de blir la bara kläder och högar i ena endan, eller så sover vi på kläderna^^ hahah. Jag och Linda <3 Ingen kan slå oss, inte ens försöka ^^  Min själsfrände, och kommer alltid vara :). De är snart bara en månad kvar till mitt hjärta fyller 18! Och då ska de firas så att vi inte vet vad vi heter! För nu har hon väntat och inte kunnat gå med ut, men då jävlar! Party party!

Min mamma har bestämt sig för att göra om mitt rum, möblera om asså. Ska sälja databordet, och få en större säng och den ska stå på de sättet och lampor och aa^^ Jag bara nickar och ler, soft ska de bli. De blir nog jättebra, så hon har tänkt sig nu iaf :)
Och nu sitter jag här och bara skriver om nått för jag har så himmla tråkigt och de är kul att skriva. Ingen kommer ju orka läsa de här..

Jag har ingen att prata med och robin han är i skolan, han fick MVG  förresten, i Arbetsmiljö och säkerthet!
Grattis till honom:D:D<33

Jaja, nu kommer snart mamma med min syster och hunden, syrra är tydligen med sjuk. Så vi får la underhålla varann :)

PussPuss!

Förkyld!

Tjena Tjena!

Nu har jag haft en förkylning i kroppen ett bra tag, först va de hosta..Väldans mycket hosta som inte gav sig! Sen, äntligen när den försvinner så de bara är lite hest ibland så ska jag ut på krogen, går i linne och leggins och skinnjacka..I ballerinaskor, barfota då.
Går runt klockan typ halv tre på natten ute, och försöker få tag i Johan, som tidigare sa att han skulle möta mig, men han deckade^^ Så går igenom blött gräs och tar 45 min på mig att gå hem! Tänkte på morgonen efter att..Förkylningen måste kommit tillbaka nu..men näe, de va inte så farligt faktiskt..
Så nu till i måndags... Måndag..Den hemska dagen.
IFK hade hemma match mot GAIS och vädret va fint..fram till en timma innan matchen? Då de börjar regna..Och jag hade bara tröja och matchtröja..Sen regnade de väll..aa nästan hela matchen..Då dom också förlorade mot ett mycket bra spelande GAIS får jag väll erkänna då. Och GAIS har ju inte vunnit ett derby på 16 år så de kunde dom väll få ha, dom va ju rent av de bästa laget i måndags. Klacken kunde vart liiiite bättre, man blev lite besviken.. Men mot slutet kämpade vi i klacken och vårat lag på plan till de sista, men de hjälptes inte för denna gången :) Var ganska genomblöt när jag kom hem, arg ledsen och trött.
Dagen efter vaknade jag och kände mig SÅÅÅ förkyld..Men jag gick till skolan..Och va där till..halv fyra nått? Mådde inte alls bra..Huvudet va jätte tungt och min näsa va jobbig.
Kom hem och la mig och orkade inte resa på mig alls..Fick skita i första danslektionen och bara vara hemma..

Jag måste verkligen bli frisk till helgen...!! Jennie fyllde år i fredags och Sofia i måndags och de är krogen som gäller på fredag, och kräftskiva på lördag som jag bara SKA gå på, thats it liksom. Dit ska jag utan tvekan.

Nu när jag låg här hemma och kollade på Rachel Ray så ringde en kille från Din Dansskola i förlunda där jag och pippo dansar magdans och sa att lektionen på söndagar är nerlagd..Jag ba jaha:S? Nu då? Sen sa han att de fanns en lektion på torsdagar vid sju. Om vi ville ha den, så ja, den tog vi:) De löste sig, känns kanske till och med lite bättre, för på söndagar händer de att man va bakis och trött, och mitt på dagen så man va hungrig^^

Och som vi alla vet så saknar jag sönder mig efter min love, ska se han på lördag :)! Haha min love?  Aa men den personen som igenom sitt vackra leende kan göra mig knäsvag, eller hans röst som lugnar hela mig samtidigt som jag svävar iväg på tusen moln! Den personen som när han kramar mig försvinner allting runt omkring..Jag blir helt borta..Skakar inte ens, som jag brukar göra..Jag försvann i mina drömmar^^ mwaaaahh<333333333!


Nu ska jag lägga mig och vila igen, som sagt ska ju bli frisk ha rjag bestämt.
Pusshejj, Carro.