när allting är som det inte borde vara.

Jag har varit förvirrad förr, men denna gången är de annorlunda. Jag känner att de kommer stunder som jag bara står helt handfallen och försöker få ihop allting. Jag blir lätt irriterad och sen försvinner det lika fort igen.
Men det är väl inte det som är de stora problemet just nu. Det är väl de att jag känner mig så fruktansvärt lurad.. Av mig själv, av någon annan vem vet ? Lurad iaf. Inte ens en gnutta arg över de, inte frustrerad. Ledsen.

Jag trotsar nu.. Maten, saker att göra, personer. 
Maten ska vi inte tala om. Jag skiter väl i de! Jag orkar inte med allt jävla tjat om min jäääävla mat! Låt mig se ut som jag ser ut, smal och äcklig, för de hjälper inte att påpeka hela tiden att jag är smal och borde gå upp i vikt. Även i en hjälpande och omtänksam ton gör de bara värre. Det är ingen som förstår att varje gång man drar upp min vikt så är de som ett hugg inuti. Det är något jag inte är stolt över och hur du än drar upp disskutionen så är de DU, NI som påpekar felet med mig. Hela tiden.

Ja jag låter bitter idag, men åååh bägaren rinner över på alla möjliga sätt känns de som.

peace.

Inte arg, bara tacksam.

Sometimes it was good, Sometimes it was bad
You made me happy, you made me sad,
But everything went away when you gave me a smile,
Felt like forever, but lasted only for a while,
You're the one I always will remember,
Our late summer nights and walks in september,
You're always gonna be in my heart and on my mind,
Our memories and you are one of a kind .


Haha, Hehe, Hihi, Okaaaaaaj

Idag vart jag som sagt på dejt med Cecilia, eller igår blir det ju för klockan är efter tolv ! Det var riktigt roligt, vi hade änna ont i käkarna efter allt skrattande när vi gick därifån. Tänk att få träffa så många kändisar på en timme och en kvart! Jörgen Mörnbäck är gryyyyyyyyym på att imitera och värd att se.

Det var riktigt kallt ute. Eller, de ääääär riktigt kallt ute!
Jag klev av spårvagnen på drottningtorget sisådär 22.08, ser att 25:an lämnar hållplatsen och ger sig av mot Torslanda, utan mig, i minus grader ! Satt på hållplatsen i 28 minuter, som kändes som hela natten och kände hur mina tår började stelna mer och mer.
Jag skulle tillslut resa mig upp och gå på den OTROLIGT efterlängtade bussen och känner att, de känns lite skumt ? Ungefär som, undra om tårna ramlat av ? Kände ingenting. Absolut ingenting. Så jag började tänka, hur ska man klara sig utan tår? Du skulle ju inte kunna stå, gå eller någonting? Man håller ju balansen med tårna liksom.
Sen spånade mitt huvud vidare i tankarna och tänkte, När jag kliver in igenom dörren hemma, tar av mig bootsen, så sitter liksom tårna kvar, i skorna! Vad hade man gjort dåååå undrar jag ? :O
Sen kände jag på bussen, dem är kvar! Jag har mina tår kvar! YEAAAAAAAAAAAAAAAH! Fast....då var de inte så "yeah" för anledningen till att jag kände att jag hade tår kvar, var att dom började tina och jäääääävlar vad de värkte! Inte kunde jag ta av mig skorna på en full buss heller! (varför bussen nu var full halv elva på en torsdag?)
Hur skulle man förklara de " Haaallå, jag ska bara ta av mig mina skor här om de är lugnt för jag har lite ont i tårna. "

Jag tackade högra makter när jag kom hem, då pappa fortfarande hade igång brasan. Jag tror att under 10 år i huset, har jag aldrig uppskattat den så mycket som ikväll!

Jag läste just igenom mitt inlägg här...HAHAHA! Ni får ursäkta mig. Jag har nog precis haft kortslutning i hjärnan, för jag har precis bloggat om mina fucking tår ? Det är ju roligt för er att läsa kan jag tänka mig hahahaha...jösses! Jag är nog lite trött ? Jag har inte sovit alls bra den senaste veckan. Lagt mig väldigt sent och gått upp tidigt, hållt igång och så lika sent på kvällen sen igen. Kanske inte så konstigt med kortslutningen där!

Nu ska jag väl försöka sova då. Robin ska snart iväg och jobbar vilket jag tycker är lite roligt faktiskt, hihi! Näee men det är bra att han fått jobb! Det är roligt! Inte att jag ska sova i min varma säng och han ut i minus grader, nej. Inte lika roligt de...... ;)

You know what to do!
tänk på blåvalar!

en dejt helt enkelt .

Idag ska jag träffa den dära, underbara, söta, mysiga, roliga, bästa Cecilia :)  En minut med henne ger en energi att klara en helt månad! Men idag ska vi på dejt. Kaffekaffekaffe, sen Jörgen Mörnbäck på lisebergsteatern!
Det kommer bli helt fantastiskt att träffa henne. Jag saknar henne! Jag längtar till att få ta bussen in så jag kan få träffa min Pippi !



 

Love you Pippi .


drinking old cheap bottles of wine .

Jag fick höra igår att jag blivit dålig på att blogga? Ja de stämmer väl, jag har änna tappat flytet. Innan kunde jag längta till dagen därpå, endast för att få blogga mera. Jag hade ett flyt. Vart är mitt flyt nu? Jag kom på att de kan ju vara så att jag började tänka? Alla vet vi ju hur det går när jag tänker, inte så bra haaahaaa!
Nej men jag kanske har försökt tvinga fram något?

Sova är det bästa jag vet, de kanske jag har nämnt förut ? Jag har ju lyckats vända på mitt dygn, iaf lite halvt. Jag går och lägger mig mellan halv två och halv tre. För när " Alla älskar Raymond" börjar på kvällarna så lägger jag mig, sätter tvn på sleep och måste hinna somna innan dessa två programmen är slut. Det är någon grej jag fått för mig bara. Så ja, mellan halv två och halv tre somnar jag på kvällarna!
Men då kan man ju tro att aah men då sover hon länge på dagarna med? NEJ DET GÖR JAG INTE! För jag får inte, pappa kommer in och öppnar dörren och säger "GÅ UPP, du ska inte sova bort hela dagen!"
Nu när jag har bytt rum är det inte lika uppskattat att han öppnar dörren, eller de är väl aldrig uppskattat, men speciellt inte nu när jag har två stora fönster utanför min dörr. Jag blir liksom bländad!

Jag skulle gå upp idag iaf och hjälpa honom med julgardinerna och juldukarna......? Så jaha tänkte jag, släpade mig upp, gick ut i köket och satte på kaffe i mängder. Sätter mig och dricker mitt kaffe så säger han " kanske inte ska hänga upp dem än, de blir ju lite tidigt..vi tar de senare, en annan dag. "  ååååååh..........

Men de är väl bra att vara uppe, jag ska städa mitt rum, som jag skrev häromdagen HIHI. Vika alla mina nytvättade kläder och lägga in dem, få lite mera ordning och sen vänta på att Linda kommer hit och hjälper mig få iordning på mitt CV, för de känns ju inte sådär jättebra förtillfället. Jag ska söka jobb ALLAN så jag får pengar, skiter NÄSTAN i vasd för jobb jag får just nu, jag vill bara ha ett jobb med fast inkomst tills jag vet vad jag vill plugga till. Känner mig helt stressad i det här ämnet överhuvudtaget!

Aaa så äre ju en månad kvar till julafton idag....Vad har allt tagit vägen undrar jag? Vart är sommaren? Vart är sen sommaren? Och vart fan tog hösten vägen? De är ju liksom HALLÅ SNÖ överallt nu ju?

Jag hoppas att få träffa Awesome någon dag, se hur denna underbara människa har ändrat sig till utseendet! Långt hår och grejer! SPÄNNANDE!
Jag vill också träffa Pippi, och se hur sötisen ser ut UTAN TÄNDSTÄLLNING :D:D !

Nu ska jag väl börja komma igång lite här hemma så de inte blir massa tjöt, ni vet hur de är ;)


tänk på blåvalar!

Yeah they're making us crazy, don't give up on me baby.

Hallå där,

Det här med låtar är något mystiskt. Vad en låt kan göra med dig. Hur den får dig att känna och de bilder du får upp i huvudet. Nej inte mystiskt mer...magiskt.
Jag satt igårkväll och lyssnade på två låtar som bara kändes mer annorlunda att lyssna på. Det var något mer äkta i känslan dem förmedlar.
Först vare The Script - For the first time, jag sa till robin att jag får en bild av låten, en känsla av att  - Man ler men med tårar i ögonen.
Själva känslan kan jag inte förklara mer än så, du ler.. men med tårar i ögonen.

Sen vare Längesen - Lasse Berghagen, som egentligen är Petters låt. Men de är något extra speciellt med den med. Dem här låtarna känns mer äkta. Jag känner iaf så, de är inte bara låtar.

Jag råder er till att ge dem en chans !

Idag mår jag lite bättre faktiskt, hoppas de håller sig så! Jag ska bort till Kållered och hämta mina saker tänkte jag, min laddare, mina hörlurar och mitt busskort så jag kan överleva denna veckan. Min bror ska nog köra mig tror jag, jag erbjöd mig att att köra hem honom och sen lämna bilen hos honom men nej han ville köra mig till Kållered och visst får han det !

Nu ska jag fixa lite på mitt rum som har förfallit under mina sjuka dagar, såhär får det inte se ut. Skärping !

 

tänk på blåvalar!


utslagen !

Nu har den jävla förkylningen slått ut, tackar högre makter för de ändå för de är så jääävla jobbigt att ha en förkylning som bara ligger och irriterar.
Den slog ut igår kväll, som en jävla bomb! Jag visste fan inte vart jag skulle ta vägen tillslut. Och vad gör Robin då, sprutar vatten på mig !
Pappa kom och hämtade mig 7 imorse, som han sa så var de bara en liten omväg påvägen hem.


Jag har legat i min säng hela dagen, kunde inte resa mig upp förut utan att va nära på att svimma. Men nu sitter jag här på kvällen, har sååå tråkigt. Men de är väl så det är när man är sjuk. Men jag kastar iaf en till blick på facebook och ser att min kära robin har bytt visningsbild. Min första reaktion var - HAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHHAHAH!
Han är så otroligt söt på den bilden, jääävlar asså! Den gjorde hela min dag, gav mitt ett efterlängtat asgarv och jag tror den sänkte febern lite. Mirakel bilden! Hahaha, jag ska faktiskt posta den här, för jag kan inte låta bli helt enkelt!

 

ÄLSKAR DIG PUP OCH DET VET DU! Du är den sötaste, tjockaste underbaraste jag vet hahahahaha!

Tänk på blåvalar!


Tänk att få vara pickadulverman i vilda västern .

rida runt och skjuta folk ifrån hääästen YEAHEYEAHEYEAHEYAH.

Idag har jag plockat hela dagen, i mitt rum. Och tvättat typ 5 maskiner med tvätt. Användt torkskåpet för första gången någonsin, min första gång alltså och diskat. Nu orkar jag fan inte mer.
Imorgon får det bli att vika och lägga in kläderna i gareroben och se är de väl klart. Tror jag? Ska nog gå igenom bokhyllan igen och slänga saker jag inte ska ha.
Så ser det mer och mer ut som ett rum nu, och inte någon jävla avlastningsplats. Jag hade en dröm om mitt rum! Men den blev inte riktigt som jag tänkt, bristen på pengar slog mig ganska hårt i ansiktet och jag fick inte inhandlat det jag skulle ha. Men de får la ta din lilla tid då, deet kommet bli perfekt. Det har jag bestämt.

Jag ska få hjälp att skriva om mitt CV eller fixa till det iaf. Så ska jag söka jobb ALLAN, för jag vill ha pengar. Vem vill inte ha pengar ? Allting i denna världen kräver pengar. Om du inte bara ska ligga i din säng och ruttna. Vilket är skönt, men tråkigt. Sen att jag tycker att ligga i sängen och ruttna låter skönt är en annan sak. Jag är lat. Och älskar min säng. och älskar att sova. sen älskar jag min tv med. eller inte själva tvn men att titta på tv. Ja men visst låter mitt liv sådär avundsjukt roligt?!

Jag tror jag är mörkrädd. Eller kanske inte mörkrädd men mer rädd för vad som finns i mörkret! Jag kan få för mig ibland att när de är mörkt ute och tändt här inne så kan de stå någon utanför och titta in ! Och då får jag panik och springe rin i mitt rum, drar ner rullgardinerna och kastar mig i sängen och drar upp fötterna! Hahaha sant faktiskt, vet inte varför jag delade med mig av de om jag ska vara ärlig ?

Jag ska gå upp i vikt, och börja träna och sluta med en ovana jag har. Det är änna mycket jag ska göra nu! Så jag känner mig duktig som gick och tog kvällsmat fastän jag faktiskt inte var hungrig. Upp upp i vikt.
Fick höra något igår som vart som ett slag i ansiktet. Jag känner mig så äcklig nu, ni vet, hej jag är benig och mina kinder finns inte kvar, äcklig. Men jag är rädd för att gå upp i vikt ändå, för jag har alltid sett ut sånhär. ALLTID. Hur kommer jag se ut om jag går upp i vikt :O de blir en ny grej för mig. Jösses säger jag bara, hur ska detta gå.

Nu ska jag spela mer Mahjong tills Navy CIS börjar så later!

tänk på blåvalar!

först och främst...jag.

Hallo hallo !

Jag har beslutat mig för att på hos pappa på heltid. Jag är 20 år, trött på att flänga fram och tillbaka så. Jag känner ändå att jag sårat min mamma, men de har inget med henne att göra. Jag bara känner mig mer hemma här på nått sätt. Så nu har jag flyttat större delen av kläderna, och ska ta andra saker så småningom. Det känns som ett bra beslut, mmm för de gör de :)

Igår var jag hemma hos min bror och käkade middag och kollade på Grown Ups! Sedan kikade Linda förbi, vi kollade klart på filmen sen var de fotbollsgalan! Vi kom fram till att de är lite elakt för folk som är nominerade i samma kategori som Zlatan? För alla vet ju att han får pris ändå? Då kan man ju lika gärna förklaras med en gång som chanslös.

Nu har jag ääääääntligen köpt färg till håret, så min lillasyster ska få göra ett tappert försök till att få de snyggt. Gick tillbaka till min röda färg, fast i toning. Men rött är, Jag.

Nu till hårfärgning så vi hörs later!

tänk på blåvalar.

vi kastar in ett till.

Jag hann inte riktigt blogga förut som jag velat, såg att klockan började bli ganska mycket. Och torsk på Grey's som jag är så blev det ett hastigt inlägg förut! Jag ber om ursäkt för detta, om inlägget inte var er i smaken och försöker lite bättre nu. :)

Så Heeeej !

Vad ska vi prata om idag? Vad tycker ni ? Vi kastar ihop något som ploppar upp i huvudet på mig.

Jag kom att tänka på en sak förut när jag loggade in på Facebook, min syster sa nämnligen något förra veckan som hon läste som handlade något om att hjärtat sa " ge det en chans" . Så jag frågade henne förut vad detta var för något och fick den här tillbaka :

Det är omöjligt, sa Stoltheten.
Det är riskabelt, sa Upplevelsen.
Det är meningslöst, sa Förnuftet.
"Ge det en chans", viskade Hjärtat


Ja men självklart tänker jag då. Klart du ska ge någonting en chans. Hur ska du annars kunna lära dig? Eller finna lycka och framgång? Om du aldrig ger någonting en chans, så kommer du ju tillslut bara stå och trampa. Det är de ju ingen som vill, men jag tror att det är många som sätter sig i en sån här situation just att " disskutera" med sig själv om ett beslut. Jag är nog inte bättre själv. Men hur många gånger egentligen låter du dig själv lyssna på ditt hjärta för en gångs skull?

Jag nämnde också förut att jag kom fram till att jag var lite rädd igår. Angående min och robins vänskap var de väl. Jag är en grubblare och grubblade då på något vi hade pratat om tidigare. Jag vet egentligen inte vad som hände med mig, men jag stängde av helt. Bara...Off. Det var inte förrens disskutionen var tvungen att tas som jag insåg att, SHIET jag är rädd. För? Jo för att förlora de som håller mig igång. Förlora den vänskap som är den renaste och djupaste jag någonsin haft. Men då är frågan?
Varför stängde jag av? Jag kom väl till de stadiet att jag vart rädd för att bli sårad, så jag sket i vilket runt omkring. Jag var arg, och inte mig själv. Jag bröt ihop senare på kvällen, men innan dess, JISSES var otrevlig jag var. Jag tog ut mitt agg som jag själv byggt upp och skyllde detta praktiskt taget på min bästa vän. Ja, jag dum i huvudet? Haha!

Men jag älskar honom, och den kärleken kommer aldrig någon kunna uppnå. Jag vet inte om jag kommer bli freaky igen my love, men jag hoppas att du står ut, för du är de bästa jag har i mitt liv. <3

Imorgon blire fika med Pippi klockan 13, sen hem käka, åka till robin och hämta min laddare, dricka powerkaffe med Awesome runt halv 7, 7. Sen kaaaanske tillbaka till robin en stund tänkte jag, de blir tajt schema imorgon men jag ska lösa detta. Hur kommer de sig att jag alltid har massa grejer på en dag och ingenting andra dagar?

Jajajaja.........? :D

tänk på blåvalaaaar !

Abstinens !

För vadå kanske ni undrar? Jo för min mobil! Den har gett upp, kastat in handduken, bara dött! Näe så farligt är de inte, den är bara död för tillfället för min laddare har bosatt sig i mitt underbara kållered och min telefon bara typ...Strejkade och ville inte leva tills jag kunde få tag i min laddare så. JAHA!

Jag hittade ett text dokument, som visar mitt sjärnteckan och Robins, hur dem funkar ihop. Jag tänkte dela med mig av de. Jag är Lejon, Robin är Skorpion. Igår vart jag lite rädd för vad framtiden skulle göra med den vänskapen vi har. Men det är bättre idag, mycket bättre. Får väl se om de kommer igen :s? Love him.



Lejonet + Skorpionen
Eld + Vatten = Ånga

Lejonet beundrar styrka hos andra och därför dras du till Skorpioner.
Deras intensiva, kraftfulla sätt kompletterar din viljestyrka och självmedmedvetenhet.
I vanliga fall brukar astrologer säga att Lejon och Skorpioner inte passar särskilt bra ihop,
men det tycker jag att det gör, iallafall äer det min erfarenhet. I många fall kan faktiskt lejon och skorpion fungera
riktigt bra tillsammans. Skorpionen tar hand om din kropp, ditt sinne och din ande.
Även om ni båda är fasta tecken i zodiaken, vilket betyder att ni är envisa båda två, trivs du med Skorpioner och
ni kan hämta kraft av varandra.Skorpioner är känslomässigt komplicerade. Det suger åt sig din lysande energi från solen
och det gör att ni kan balansera varandra både till det inre och till det ytre.
Du uppskattar Skorpionens psykologiska djup. Det är komplexa och intuitiva och detta stimulerar ditt sökande efter
livets mening. Ni förstår varandra på ett känslomässigt plan, men Skorpionen har äbven fördelen att vara ett av zodiakens
mest andliga tecken. Detta gör dig nyfiken, och du vill veta mer om hur du kan utveckla denna outforskade sida hos dig själv.

På det hela taget kan kombinationen Lejon och Skorpion skapa förutsättningar för ett mycket lyckligt familjeliv.
Anledningen är att Skorpionen är fjärde tecknet efter Lejonet, vilket indikerar lyckligt hemliv, hus och familjeliv
i största allmänhet. Därför kan relationen om den överlever de mer envisa och oflexibla aspekterna av era personligheter-
utgöra grunden till ett mycket lyckligt och varaktigt äktenskap.

Det finns Skorpioner som är födda imellan 24 oktober och 2 november som är mycket förförsiska och intensiva.
Det har stor sexuell aptit och om du träffar någon av dem måste du vara beredd att tillbringa många långa
kärlekstimmar med att tillfredställa deras behov.

Hoppas ni orkade läsa? De kanske ni inte gjorde. Meen men nu äre Grey's !

Tänk på blåvalar.


for the first time .

Jag känner bara helt enkelt inte för att prata om vad de är med mig, hur jag mår eller vad som korsar min tankebana. Det är tråkigt och jag spyr på det ! Jag skiter i vilket, jag får väl vara bitter då men jag vill ändå inte prata om de!
Det gör mig äcklad att prata om fula känslor.

Man ska visst aldrig visa sig svag. Jag håller inte med men ändå är de något med det som stör mig. Eller konversationen om de.. Det sitter fast i mitt huvud..allt. och jag har antagligen stängt till lite. stängt ute eller nått .
Och jag tror bara att jag sårar mig själv just nu. kalla mig schizo men just nu så ja..krasch.

bakom stängda dörrar börjar en annan värld.

Jag har inte bloggat på över en vecka, i know. Det var lite mycket att göra förra veckan innan Robins 20-års fest och sen var jag bara helt totalt slut. Det var en sån, riktigt underbar stäming på festen och allt var roligt. Allt. Jag hade seriöst träningsvärk i kinderna efter allt skrattande. Näe inte riktigt men ni fattar poängen. Underbart roligt!

Det finns vissa saker inuti dig själv som kan göra att du känner dig ledsen, arg, frustrerad, irriterad eller bara allmänt hängig. Men de är saker som inte försvinner så lätt, dem finns där och gnager lite smått, och sen ligger som en stark stadig grund till ytterligare problem som lagras över detta och får en att bara..knäckas.
Sånna problem som egentligen inte hade knäckt dig men eftersom du har en grund med annan skit som tar plats så bara brister de av minsta lilla.

Då undrar jag, om man har en grund...Och de "minsta lilla" blir väldigt mycket. Kan du känna dig då som om du är mer än knäckt ? Finns de någonting mer än knäckt?
Jag känner mig mer än knäckt...?

Till exempel som att höra imorse " Jag trodde inte han skulle överleva natten " PANG BOOM KRASCH. Vad hände precis ? Bara...What ?
Denna  "han" är min farfar. Jag vill inte höra sånt. Hallå, han är min farfar. Han skall leva förevigt ? Så sscchh! Peppar peppar ta i trä tusen gånger om!
Jag är rädd nu, för jag blev påmind om när han fick sin hjärtinfarkt och vad jag kände då. Det är en sak jag helst skippar att gå igenom igen. Men så vet man, någon gång händer det....kan man vara beredd på negativt besked den gången då? Näe. Du kan aldrig förbereda dig. Men ändå så försöker min hjärna göra detta. Iallafall när han mår dåligt.

Åh du är den bästa som finns.

Just nu vill jag inte prata med någon, vara med någon eller prata om någon. I och för sig är klockan 2 på natten så det lär ju inte hända. Men ändå...