Bye bye baby bye bye.

Goooodmorgon folket !

Här sitter jag i skolan och ska göra Powerpoint meen de orkar jag inte så jag är inne här och skriver lite :) Sen har jag också uppdaterat mig på de bloggar jag brukar läsa, har inte läst dom på ett tag. De är alltid nice !
Nu sitter vi här och disskuterar om imorgon då våran klass ska till Postkodmiljonären och titta på två program där, så vi får pengar till våran klasskassa inför stuuudenten :D!

Vi ska ha våran Studenfest på Gamle Port :S?! Gamle port!!! Varför liksom? Dom sa Hard Rock först, sen när våran lärare läste upp sa hon " Studentfesten som skulle vara på Respekt är inställd för Respekt hatr gått i konkurs" Vi ba..whaat ?! Vadå respekt?! Dom är helt snurriga här. Bläääh.

Nu är det över, kommer aldrig åter. Nu vet jag om vad han har känt och känner...Eller rättare sagt inte har känt och inte känner? =S Nu är de bara att komma över honom, för nu vet jag om hur de är.. Nu är de väll den jobbiga biten kvar..Men har jag klarat att må såhär i ett år så klarar jag väll av detta...Byebye lover!

Nu är det bara 45 min kvar till lunch...Och jag har inget att göra, sissi tycker jag är seg för jag aldrig skriver klart här men jag gör ju annat i mellan^^, tjöööta!
jag är hungrig...Jag dör snart..ge mig mat seese!

Men nu ska jag väll avrunda här får uppdatera mer en anna gång så ha de så bra så återkommer jag med mer en annan dag :) Inte för att detta va något vettigt jag skrev idag menmen ^^

Pussas och kramas och ta hand om varanndra!


Is anybody out there got a soul?

Hejsan Hejsan.

Det va ett tag sen man skrev här, jag har inte tänkt på bloggen om jag ska vara ärlig, inte ens läst dom jag brukar läsa. Men men de är väll så det blir. :)

Och nu är det lov ! Fyfaaaan va gött! För jag är enormt skoltrött och ligger lite efter med några saker men jag orkar inte ta hem det och sätta mig med de är jag är så trött. Sen denna månaden är krogen fri för att jag ska spara pengar och för några saker med min familj. Mja..Förra lördagen va jag linda och erika och såg " I taket lyser stjärnorna " verkligen as bra film! Jag hade ganska höga förväntningar för jag hade läst boken innan som också är enormt bra, men filmen lyckades bli bra den med så den rekommenderar jag starkt!

De är inte något jag tycker är värt att kallas vänskap...För såhär ska de inte vara, och jag är less på att försöka om de ändå inte ger någon som helst reaktion. Jag har försökt, men nu orkar jag inte lägga ner mer tid på de, palla gå runt och låssas som om det finns något mer än va de är, näe... upp till bevis isf.. Craaaaappy friendship.

Denna lördagen va de party hos sofia, grymt kul! Massa nytt folk och gammalt folk, lite reunion över de hela^^ Sen så har jag sagt att jag ska inte ha med min telefon på fyllan!! Ringer väldigt onödiga och pinsamma samtal. Men kvällen va mycket trevlig iaf. :)

Imorgon är det skridskoåkning som gäller,jag har velat de sen typ innan jul! Ska bli roligt faktiskt, Jag benjamin david chriss kanske albin och vincent och kanske erika^^ Och kanske johanna, kul! Så de ska va på lov,va ska man mer göra i veckan...? Nått förslag? Jagmåste göra nått är så fruktansvärt uttråkad!
Menmen hoppas ni göra något roligt på lovet för på lov ska man ha kul! Så hörs vi aaav, ska la börja uppdatera lite mer igen om jag orkar ^^,

Just de! Benjamin och hans klasskompisar har startat ett företag, så gå in på www.triodata.se och läs mer. Det är bra att ha om din data inte vill som du, och super bra priser! Så checka in den! ;)

Puss puss<3