Tjäääännaa ännaa.

Här sitter jag denna Tisdags kväll och kollar på Christine, så roligt^^! Sånt program drar upp humöret dirket.

Jag såg att jag inte hade skrivit på väldigt länge denna gången och tänkte slänga in ett inlägg bara.
Jag har tatt mitt körkort nu, vilket känns greatest eveeeeer! Jobbigt var det men mardrömmen är över! Sen var det väll roligt att köra i början innan man blev någon jävla taxi åt familjen typ? Fram och tillbaka...fram och tillbaka,,runt lite där och lite där och hem..Bläh..

Sen söker jag jobb också, men har inte fått något så jag sitter hemma varje dag och rötnar.. jag vill ha pengar, jag vill vinna en massor med pengar och bara shoppa och resa och flytta hemifrån, skaffa en riktigt nice lägenhet och leva livet. Tänk om man skulle vinna så mycket pengar någon gång. Vilken dröm. Men det sjuka är att typ alla vill ha pengar? Alla vill vara rika, och hur stor är chansen...ppft. Pengar är skit. Men ändå vill jag ha dom...åh denna endlösa kamp.

Det har vart en låång dag och imorgon ska jag till skolan för att göra sista uppgifterna, och ja..jag ångrar fortfarande att jag inte gjorde dem när jag skulle. Att dras med detta efter studenten suuuuger.

Nu ska jag lämna min kärlek bakom mig som vart vid min sida i 1½ år och gå vidare. Ett sista snack och se vart allt leder så är det bye bye sen. Finns alltid kvar. Forever your,forever mine, forever ours.

Over and out, C