Mjaw.

Sitter här med Linda mitt i natten, vi har vart hos Albin och spelat Need for Speed :D Så kul!!!!! Linda lät så rolig när hon körde, spelade in henne, hahaha^^Jag tvingade Linda att sova här för jag är ensam hemma inatt och så går de när vi pratar om läskiga grejer^^ bläh..

Sen har jag fått sånt igen att jag är hungrig men äter jag mår jag illa, och sen mår jag mer illa för att jag är alldeles jättehungrig..


Jaa ja ja mitt rum är klar btw! Så fint :) Nu ska de bara få lite tavlor och och så^^ Jag är nöjd !
Min pappa som är så snäll och gör om de, helt utan hjälp och då är de klart jag kan ställa upp och vara barnvakt :) Älskar min pappa !
Nu har jag vart i stan, 4 dagar i rad. roligt har det vart, träffat mina vänner, chillat.

Min vän min vän min underbara vän, alltid med mig, alltid i mitt hjärta. Min ängel på alla sätt!

Imorgon är det IFK-Gefle och jag hoppas dom vinner, tror inte jag ska gå. Sen ska jag träffa pippo och så ska vi dra någonstans..hm..aa:) hälsa på robin :)

Nu är jag jättetrött! Ska övertala linda och sova, klockan är ju ändå 04.15

Puss puss<33!

Han gömmer sig i vinden.

Nu kommer det..klagandet. Stå ut....snälla. Men vad händer med mig? gud, det går inte att förklara..men något är de och de är jobbigt.damn..tjatar om han heeela tiden.varför gör jag så? vem hjälper det? ingen de blir ju bara värre. Jag ska berätta vad jag gjort idag..legat i min säng,kollat på mina oc,ätit godis,och inte orkar göra någonting, iof så har det inte med de här problemet att göra..men lite. Jag skulle vilja besöka hans arbetsplats och putta en hylla över honom...sen typ spotta på han och gå..ofta jag..skulle göra sånt..jag skulle typ gömma mig om jag såg han..och må mer dåligt för att jag visar att han ens betyder något. pinsamt. usch..orkar inte skriva mer idag..tillbaka till sängen och OC..

Hej.

Nu är det lika långt till stjärnorna, som stjärnorna till dig.

Här sitter jag och lyssnar på Håkan :) Bara latar mig med mitt godis, och dricka, ´har städat denna morgonen och vart ute med hunden. Om en timma är det blåvitt på tvä ^^, hoppas fan dom spelar bra idag, det är viktigt att ta poäng nu..annars åker vi bara mer neråt i tabellen och är det bra? näe.

Sen ska jag äntligen få träffa benjamin och linda,  inte träffat dom på typ en vecka och jag saknat dom jättemycket. Och så ska kanske erika va med också, jaa :D och min älskade erika som jag fick träffa igår va med mig på Lars Winnerbäck igår och de va så trevligt, för jag tycker om lars :D Och vad gör vi ikväll, orkar inte göra så mycket och har inga pengar men bara göra nått räcker :)

För jag tror jag är helt lost när det gäller det här. Det enda jag kan göra åt saken är att tjata om de, och typ säga "tänk om blabla" men vad hjälper det mig? jag måste sluta, nu direkt. med att tjata om det här. de hjälper ju inte mig? hur ska de kunna bli som de va..de går inte. för någon svarar inte. snälla liksom, vad har jag gjort för att du ska ignorera mig totalt och inte höra av dig någon gång? Vad gjorde jag för fel. tänker på de varje dag, vad va de jag sa, vad va de jag gjorde?va de vad vi gjorde? att jag inte kunde lämna mitt hus för jag va barnvakt? mitt rum? va de nått med mitt rum? tänker på allt som kunde vart fel hela tiden,. jävla idiot.

Jag kanske ska sova hos benjamin idag :) och jag ska fråga om vi inte kan se på What happens in vegas. den är så rolig och jag behöver roligt :)

8 maj <3 tio fucking veckor sen..

Pusshejj.
Caroline.

Ensam och uttråkad.

Här sitter jag på jobbet, ensam och övergiven..Hanna är sjuk idag och jag blev arg på min pappa imorse, han sa att jag va tvungen att gå ändå..så nu sitter jag på en panncentral, där det inte finns något att göra, och är ensam. eller aa personalen finns ju också..Men ändå..dom har ju annat att göra..Vill att hanna ska bli frisk.

Nu är det snart lunch och jag måste åka ner till resturangen och köpa macka..as hungrig..Får cykla ner eller nått, har ju min musik i mobilen,


Don't wanna close my eyes, i don't wanna fall a sleep cause i miss you baby, and i don't wanna miss a thing,
cause even when i dream of you the sweetest dream will never do, i'd still miss you baby.


Ska köpa lunch nu, puss!

Min älskling har ett hjärta av snö.

God kväll.

Två dagar kvar på detta sommarjobbet, gött. Vi har inte gjort mycket alls dom senaste dagarna..^^ Inte för att det va så mycket skillnad från innan.
Och igår var det äntligen match igen, ett tag sen nu..och hm..dom förlorade mot trelleborg med 0-2..dålig match så det skriker om det. ja usch, sen åkte jag hem till hanna och sov där, för vi kollade på ghost spirits and demons på youtube^^ haha och då ville hon inte vara själv hemma ^^,

Är jag förvånad att inte få svar? varför provade jag ens? Åh dumma dumma mig! Men egentligen, hur svårt är det att svara på ett sms? Seriöst. Du är ingen person jag vill släppa tankarna på..uvsch nej..En chans? Maybe a dream come true, jag gör vad som helst i denna stund för att få en chans? du min älskling som har ett hjärta av snö, du.

Ska fika med Pippilino, Sissilin, Seese eller Sissi ^^ haha kärt barn har många namn, men aa imorgon iaf, saknat henne!

På lördag åker jag,min mamma, hennes kille, och min storasyster upp till stockholm med husvagnen, sen till gränna och dagen jag kommer hem är det lars winnerbäck <33 Kärlek till honom!

Nu ska jag sova<3 Orkar inte sitta här i min ensamhet längre, är jättetrött nu så jag hoppas jag slipper ligga och tänka och bara somna, och han, får inte besöka mina drömmar inatt. Låt dom vara bara en natt.

Puss puss<3