2010 .

Hej hej Hallå.

Ja, då var det ett nytt år då. Ska bli lika spännande och se vad som händer detta året som med varje år. Tänk om man skulle ha en lista med nya saker man lärt sig under ett år, sen räkna ihop alla saker? Det tror jag att jag ska göra faktiskt, man lär sig nya saker hela tiden.
Samla på nya lärdomar.

Jaja, nyårsfest hade jag och det var mycket roligt faktiskt! Sen händer det ju alltid några saker som är negativt när man har en stor fest men det var faktiskt roligt trots det. Slutet blev väll det mest misslyckade mellan mig och min bror där vi storbråkar och alla bli hemkörda på några sekunder och pappa får komma hem och stoppa bråket. Men men, får la se när vi börjar prata igen, lär ju inte hända på ett tag.

Min kamera försvann också, det är också en grej man liksom undrar över? Här har man fest, och inte vilken fest som helst utan nyårsfest och någon tar min kamera? På min egen fest, med mina egna vänner. Jäääääj .

2010 skall iaf vara ett år med mindre heartbreak så att säga. Tänka innan jag gör något och spara onödiga känslor att framkomma. Spara tid och rum för andra saker att tilltala mig :)

Nu är det strax film, Back to cold mountain på kanal 5 <3, Finaste filmen asså!

Nu ska jag ta och klämma i mig något godis, ha det göttans!

Over and out, C.