vi går in i nya tider, tillsammans.

Hej hej ! Det var ett tag sen igen, men det flöt liksom aldrig på i händerna på mig, så många inlägg blev borttagna innan de blev publicerade .

Denna veckan har varit galen, galen på både bra och dåliga sätt!
Började jobba igen i onsdags, vickade som Fritidspedagog, och i torsdags hade jag 4:de och 6:te klassare, all by myself dessutom ! Men de gick förvånansvärt bra faktiskt och min slutsats är att 4:orna var MYCKET värre än 6:orna, haha ! Men så goa ungar ändå så de gör inget!

Sofia min vän åkte till Italien, tanken som snurrade konstant i huvudet på mig var " Ska hon aldrig komma hem eller ?" Nu är hon hemma iaf, planer har smidigts och framtiden väntar bakom hörnet.

Vi var ute i lördags och firade Benjamins födelsedag, inte världens bästa utgång kanske? Typ...Tråkig? Men umgänget var roligt iaf!

Jennie " Awesome " Larsson fyller 21 idag så stort grattis på din födelsedag och hoppas den blir är och var kanon <3

Idaaaaag har jag hämtat mer saker hos min mamma, jösses...massa saker kvar och de känns som jag får liksom inte plats mer här! Upp på vinden känner jag då!

Nu är väggmålningen äntligen klar, like på riktigt klar. Fick ju ta bort klister texten och måla dit den istället. Resultat -




Hittade hos mamma häromdagen också en berlock jag fick i student present, har den på mig nääästan dygnet runt nu, love it och love personen i den <3




Nu ska jag vila lite innan bion med Zandrew :)

Over and out !

you just don't get it do you ?

Ni vet en sån känsla där ni bara vill sprängas så arg eller ledsen du känner dig? Min explosion känsla har gått över. Jag känner mig bara otroligt dämpad. Nertryckt och instängd. Och jag har pratat om de, ingen lyssnar? Ingen lyssnar på vad jag har att säga längre så varför ska jag bry mig om att säga någonting överhuvudtaget?

I'm fucking perfect inside and out from now on!

Inget är längre som de brukar vara, allt ändras. Och vart är jag? vem är jag? vart ska jag? vart har jag redan varit? En sak vet jag, och de är att jag är så förvirrad just nu att jag drar mig undan mer och mer. Inåt liksom. Orkar inte samma glädje utåt längre. Känner mig ensam, och då gör jag mig mer ensam? Det stämmer ju inte, men så äre..


Jag kollade på jobb utomlands häromdagen, inget land som lockade just nu. Men tanken finns i huvudet. Bara lämna allt och åka iväg, mhm !


Take care .


ska jag aldrig blogga eller ?

Hejsan och välkommna till bloggen 2011 !

Jag gick in på facebook för en stund sen och hade fått två inlägg i min logg, underbart att se. Eller inte underbart på ett sätt, för de stog att de bästa personerna i mitt älskade Kållered sakande mig, och jag saknar dem med. Så mycket! Men nej, jag är fast på kanten på en Ö, tror den kallas Hisingen ?? I vilket fall som helst kommer jag inte härifrån..

Jag var med Sofia igår och med den tösen har man aldrig tråkigt ! Tänk att några meningar som används upprepande i större delen av kvällen ska vara så roliga! " Ska det aldrig vara kort kö på chez eller ?"
Hahahaha ! Åh vad jag hoppas att ni förstår för icke kan jag förklara ;)

Idag är det Erikas födelsedag! Hon fyller 22 och vi fyller oss med vin, sounds great !
Grattis Erika, hoppas din dag blir kanonish <3 !

Visst väntar jag på ett samtal eller två, kan till och med nöja mig med ett sms? Från flera personer, eller iaf två?
SKA DE ALDRIG PLINGA I MIN TELEFON ELLER ?

Nu ska jag hoppa in i duschen och börja lite långsamt att göra mig iordning innan min Wine vän plockar upp mig, är några timmar kvaaaar...Men helst nu :)

Ska ni aldrig sluta läsa eller ? ;)

Peace !