Rosiga kinder och sol på himmlen.

Snart har de redan gått två veckor av praktiken, det går fort fort. Så härliga dagar det har varit! Sol sol sol..mysigt att sitta i lä mot hus väggen och njuta i solen, jag jobbar hårt! Haha,nämen man blir trött faktiskt, det är väldigt mycket hela tiden, ett barn här och ett i taket typ.. Näe inte riktigt kanske men nästan ^^ Jag är heeelt slut när man kommer hem.. Och idag var det möte i skolan med, Om Sydafrika nästa år. Och igår var det dans..Aldrig vila^^
Fast jag kan ju berätta att lat som jag är och trött hela tiden så satt jag och förkylda sissi bara och kollade på igår på dansen, soft ändå..Orkade verkligen inte.. Mina ögon kliar på dagen..Men de kan ju inte vara pollen för jag är inte allergisk, min syster är inte jag :( Halsen kliar sådär irreterande med och man kan inte hosta för de går inte..Gud vad jag klagar !

På lördag är det 50-års fest för pappa, ska bli roligt faktiskt. Tror de är typ 70 pers som kommer.
Mycket att förbereda och städa också, han är så glad för detta. Har planerat typ apa länge nu. Älskade pappa :)

Nu ska jag lata mig och äta lite godis och dricka oboooooy<3

Jag vill typ träffa dig! Sötnows !

Puss puss
XoXo
Carrooo

Hoppas du vet vad du förstår.

Hej Hej, ett tag sen.

Igår var en rooolig dag :D Iaf hälften av dagen då jag va med benjamin,linda,alex,erika och albin :) Vi åkte runt i albins bil och kom på att vi våldgästar annie som var ensam hemma :) Jag linda erika och alex springer ut bilen, på med solglasögon och plingar på, så roligt när annie såg oss :D Där stog vi med solglasögon i mörkret, så vi stormade henne gick upp och på bordet låg det nybakta muffins som vi åt upp^^ Oppps (A) Sen hade jag och linda väldigt roligt, Vi skrattade hela tiden och vi kokade ris i en kopp,gjorde över starkt kaffe, lekte lucia och linda eldade nästan upp sin tröjja^^ Vi skrattade heela tiden åt allt och de va nog det roligaste på länge!

Idag skulle vi kolla på min guld dvd med mikael men nääääe^^ Så jag stanna hemma och tog det lungt, kollar på film :) Helens små underverk ^^ Den är braaa!


För på måndag är det IFK - AIK ska gå med mikael o dom :) Linda ska nog följa med igen och erika ville följa med^^ JÄJ!:D

Smör,potatis,pepparrötter,
cider,flingor,cashewnötter,
jordgubb,jordnöt?,sallad,sill
Mûsli,timjan,daddlar,dill
Olja,yoghurt,ärter,jucie
Råmjöl,pasta,äpplemos,
Sirap,sylta,ceasarfrö,
koskos,kaffe,knäckebrö'


Haha jag diggar den, alla ord kanske inte är rätt^^ men ändå^^

Mwah! Vad glad jag blev!... efter mig,mig,mig..Hohoh! Gaaah :D


Film nu igen :) PUSS!

XoXo
Carrooo

Laddar upp.

Yoooo brrooo!
Här sitter jag som en tjockis efter hård träning på dansen och äter chips! För jag förtjänaar det såå mycket, är skit trött och jag vill det så jag får det.

Jag blir så arg på min mormor! Hade inte pratat med henne på 3 månader, så klagar dom på att jag aldrig ringer, menjag går väll i skolan också eller? vad gör dom är hemma och dom kan itne heller lyfta fucking luren och ringa För" Nä vi kan inte det här med mobiler" blabla Så va jag ringde jag så sa hon.."Aa de va längesen vad vill du?"
Ehh..fråga hur de va och kolla om jag kan komma och äta mat någon dag?'" Aa visst jo de kan du ju..ska bara ringa linda och se vilken dag hon kan." Ja för hon MÅSTE ju va med.. Åååh sen så kunde inte linda så jag fick va där själv.. Så sa jag aa men jag hör av mig då. SÅ säger hon" Aa, fast de är bättre om vi hör av oss för vi är inte alltisd hemma och så"    MEN SÄG EMOT DIG SJÄLV GÖR DET?! Så idag..Var min bror och min syster där på middag men mig har hon inte frågat..Hon har ringt dom andra...Orkar inte mer...Varför är det bara jag som ska ringa? När hon ringer linda typ en gång i veckan..varför kan hon inte ringa mig också? Varför får jag skiten som " tänk på att vi är gammla, du har oss inte så länge till" Ja men tack så mycket..då mår jag ju ännu bättre..Nä, usch..Låt bli då..Du har ju mina syskon..De räcker ju antagligen..

Whatever..Klar man blir ledsen liksom.


Jao idag var det dans, övade mycket på formationer, as varmt och trångt i den salen..bläh... >.<


Derby imooooooooooon <33 Linda ska med  JÄÄÄJ:D Ska bli så roligt, börjar 20.00 gör den, segt att den slutar 22.00 då..Ska ju börja klockan 8 på fredag..mwah..


Aja ska typ sova nu eller nått..Lägga mig ner iaf..Trött är jag ^^


XoXo
Carrooo.


Efter en dag.

Gud jag är heeelt slut, har vart på praktiken första dagen idag, var ledig igår ^^ Jävlar vad det var ståhejj, har vart i skogen, ändå gött. Det var härligt väder^^ Soooool <3
Jag har kämpat med att lära mig namn idag, får väll ge de några dagar till, kan några nu^^ Men platsen verkar as bra ändå^^Snäll handledare och soft ställe liksom :)


Sen åkte jag och min mamma ut till torslanda och hämtade mian små syskon, pappa är nämnligen i tyskland så jag skulle va barnvakt..Men jag orka inte åka från torslanda till tuve när jag börjar 8 imorgon så jag tog med dom hit så kör mamma ut dom imorgon till skolan :)Jaaa :)


Jääj ikväll är det desperate housewifes :) Roligt!

Nu ska jag in och duscha jao så ha de gött :)


XoXo
Carrooo

Orka.

Tjaa, igår var det fest jao. rooooligt :D så värt! Sissi kom hit runt..hmm klockan 6 tror jag? Och så va vi här delade på min halva pizza, sen så fick vi väldigt bråttom ner till bussen fär att åka och ta ut pengar ;/ Sen satt vi på hållplatsen ett tag^^ Sen när vi va hos mig igen och skulle göra oss iordning så ville vi ha apelsin, och jag skulle skala sissis.Så när jag skalade den så tappade jag greppet och apelsinen och den rullade under min säng..Såååååå äckligt! De är typ fullt med damm och usch.. Hahahah så vi gick och sköljde av den^^Så säger sissi :" Carro,du städar ditt rum imorgon! "
Hahaha fräääscht^^
Sen tog vi oss till partyyyyt, jag hade skitroligt! Sissi är galen^^
Ååååh så snygg! Jag döööör! Igår var jag glad :) Med lite hjälp av skvallraren kenny så gick det  bra så tack till honom ändå^^  ;) Haha.Mwah..Gullig...Mysigmysigmysig!

Och idag ska man dansa också..jäj? Mår ju så bra känner jag..Men jag får helt enkelt stå ut^^ Måste dansa idag :)
bläääh!

Sissi sissi måste prata med sissiiiii! hihihihihihi! Jag sprängs!


Nu ska jag packa jao,men ha de såe braa ^^,


XoXo,
Carrooo

Rosa converse blir svarta.

Tjilivippen jao.

Idag har jag skit tråkigt..helt segt..grå dag som vanligt. Jag har roat mig med att måla på mina converse, med svart spritpenna^^ Kan man älska ett par skor så mycket? allvarligt. Dom är bara så underbart fina..Dom är min nya kärlek!
Fast dom är inte så nya^^  Ska köpa svarta snart med.När mina rosa converse inte går att ha längre så ska jag hänga upp dom på väggen^^ hahaha ;) Roligt liv jag har och sitter och skriver om mina skor^^

Idag är det förmodligen fest i think :) Ska bli gött ändå :)

Kan inte gå på match idag, mickan är sjuk, palla gå själv typ..:/  Men på torsdag är det ett måstemåstemåste!
Älskar IFK göteborg<333

Igår var de en kvarts konsert med kören för några som var där på konferans typ, tror det gick bra :) haha
" Cecilia, jag vill ha dig här framme" :D Hahaha gulli sissi :D<3

Jao, nu väntar jag på pizza, pappa jobbar dag helg så han sa att om jag värmde mat igår så kunde jag få pizza idag gött :) Det bästa är nästan att han åker från jobbet och köper pizza och kör hem den hit^^ hahaha! Hej jag är inte bortskämd. Älskar honom mycket mycket :)<3

XoXo
C.


Don't tell me you're sorry cause you're not.

Jag är kär i Rihannas nya låt " Take a bow "! Den texten säger ju bara allt, damn.. Det var längesen det var en bra låt nu som man ville lyssna mer på :) Jag har den på upprepning^^ Lovelovelovelovelove på den! Den är så jävla klockren! Bäst är den!


Asså nu har jag haft dilmemma här i några dagar.. Vad jag ska göra imorgon..men jag kom på att till ena stället går nästan inte för det blir helt jobbigt..Först ska jag in på match,sen till torslanda,sen till stan och sen tynnered och sen hem igen till torslanda..Och jag har tappat mitt utökade busskort också..De blir bara väldans jobbigt..Så jag går med sissi här i torslanda ist. Det får helt enkelt vara så:)

Och eftersom jag är övergiven tills ikväll så får jag värma mat i mikron..SÅÅÅÅ JOBBIGT! hahhahahaha^^

Erika är bara så rolig^^Jag skrattar hela tiden^^ Hahaha ;P Jag älskar henne!<3
hahahahaha
Erika [ om charader ]:
Man får skriva lappar typ eller nej, då vet ju en om alla lappar  =S


Peace!
XoXo
C.

Tonårsbok.

Jag sitter här, i min lillasysters rum och ska försöka skriva min tonårsbok. en "bok" om mitt tonårsliv hitills.Än så länge har jag skrivit om hur det är att byta skola. och börjat på lite om min familj, sen ska jag nog skriva om vänner och om intressen och aa..? Suger på att komma på något att skriva. Jobbiiigt...Sen ska man göra de till en bok också..Mwöh..


Jao, idag var det dans. Inte lika jobbigt som förra gången^^ Soft. Nu ska vi ha formatering med..Typ mitt i dansen ställa oss i ett rakt led och sen börja dansa där^^ och mer formatering ska vi få^^ Får la se hur det går, hela vägen in till stan idag så sov jag på bussen, as trött..och jag tappade bort mig flera gånger på dansen med ;/ jaja,vad ska man göra^^?

Imorgon är det mattelektion, sen kör, sen teckenspråk :) Sen soooooooola :D Jupp! Värme och färg^^

Husvagn till sommaren..:S? Aha okej..jag ska inte med hela tiden. Kanske någon gång.bläh tråk..

Jaja, måste fortsätta skriva på min tonårsbok nu,
pussas på magen!


Postkodmiljonären.

Tjilivippen.


Idag va vi på postkodmiljonären, va med och spelade in 2 program serrö:)  Det var faktiskt roligt^^ Mustach mannen var rolig och Rikard Sjöberg är SNYYYYYYGG! Mummaaaa :) Så söt!
Vi fick först sitta längst upp på läktaren, sen när vi spelade in de andra så fick vi sitta längst ner, bakom rikard så man kanske är med i tv :s typ..Hjälp^^?  Inte denna helgen med nästa tror jag de ska komma på tv så man får la kika lite :)


Vi ska skriva en tonårsbok..vad faaaaaaan ska man skriva? ehm ehm..hej. typ?
Nej men jag vet inte..blääh..måste göra de också..funderar på att börja lite nu,finns ju inget annat jag kan föra ändå..


Vem vet......? wtf..jag vet.


Ska börja på " Min tonårstid nu"
Meen, vi hörs av, seee ya;) puss!



American Dragon.

Hejhej och åter hej!

Idag är en glaaaad dag! Skiter i allt!

Känner ni hur vår glädjen sprider sig i kroppen? Man blir extremt glad av detta vädret faktiskt.

Idag har man då skrivit svenska uppstats, så jääävla trögt! Ja vi får väll se hur det går.
Innan det var de matte och de är typ...andra matte lektionen jag ränkar ordentligt på apa länge^^ haha jupp,


Imorgon ska vi på Postkodsmiljonären med klassen, ändå soft ^^ Vi får typ 1500 kronor till klass kassan för att sitta i publiken^^ Sooooft!
Vi ska bara hitta dit också :/? Vi ska va där kvart i nio, sitta där till 1 sen får man sluta dåe ;Pyees .


Benjamin är påväg hit och han ska komma när som helst, vi ska leka lite, och kolla om han kan fixa den nya datan.. De fucking ljudkortet funkar inte, Bläähähähäh!

Jag känner att detta inlägget inte är så meningsfullt haha^^ Kände bara för att skriva lite :)

Jag läste nyss Pontus Wernbloms blogg, så jävla rolig är han va, den människan är fan bäst! Gud, De är samma sak i Guld dvdn, han kommer men typ världens kommentarer heeela tiden, Mwah. Pontus! Ses på lördag babe ;)
IFK Göteborg- IFK Norrköping på lördag :) Hoppas på en as fet match ändå ;)

Yeees men nu är är benjamin här så
ha de gött people! PUSSSSAS! <3333

IFK Göteborg!

Morsning Korsning!

Idag va de hemma premiär för Mästarna IFK Göteborg! Dom mötte Örebro och vann med 4-1 !Så jävla härlig hemma start! Idag fick jag visa upp mitt fina årskort och gå in och klacken va överfull! Trångt och gött^^ Man får sånn adrenalin kick asså!! Jävlar va roligt de va! Jag och Mickan på våra matcher, ääääg!
Dom som stog för målen va Ragnar Sigrudsson,Niclas Alexandersson,Pontus Wernblom, Och Niclas Alexandersson igen :D<3
Niclas Alexandersson som btw är min stooora idol :D Han är bara bästa på alla sätt! SÖT,gullig,underbar och bra spelare, jösses!
Jao, "Vi har vunnit svenska cupen, vi har 18 Sm-guld,Sm-guld! I europa har vi vart och även där vi guld har tatt, här är Mesta Mästarna från Göteborg! "


Jao, jag har intalat mig själv styrka! Styrkan finns och det kommer att gå!
Dagens låtar " I will love again - Lara Fabian & I will learn to love again - DJ Boonie "


Nu snart kommer Annie,Robin Erika Elliz och Patrik, vi ska se på parlamentet :DJääj!
Mys mys, Aa..Va ska jag mer säga..Svenska uppsats imon, och jag troooor jag kommer få Ig i svenska B ^^ Har inte orkat plugga i år ;p Jaja, whatever liksom!


Mja,
XoXo,
C.


Det som inte sägs i ord, men ses i ögonen.

Idag är en seg dag, helt tråkig och grå. Men jag har varit jätteduktig, jag har rensat min garderob :) De blev väldans mycket plats över och vikt och fint är det också^^Så har jag dansat runt här för mig själv till Britneys nya platta, yees, mitt liv är oootroligt roligt!


Benjamin, jag älskar dig!
Du är min bästa vän och jag tycker inte om att se dig ledsen, min älskade vän! Dina kinder ska inte blötas med tårar, Jag finns här för dig så som du ALLTID har funnits för mig <3 vi går tillsammans igenom livets svåra stunder:) Never alone hun! I will still love you in the morning! Forever and ever,babe!
Bästa vänner!


Jag har varken ork eller lust att gå ut idag, jävla fucking tankar... Usch usch. Vad ska man göra? Se glad ut och inte säga någonting, de får bli så just nu, orkar fan inte säga något..

Never more, Never again..Nu, här och nu ska jag sluta med de här.Mina jävla tankar,Jag är bestämd och jag ska klara de! För detta suuger kuk och jag orkar inte mer, jag skiter i vad som händer, jag orkar inte mer. Så ha de eller vafan, P A L L A. Så jävla falsk värld..hatehatehate,I'm so sorry.

Varför behöver man kärleken? Varför är den beroendeframkallande? Tänk om man inte vill bli kär? Eller få känslor för någon eller något? Är kärlek verkligen ett måste? Den förekommer i allt igentligen? Telefon,data,vänner, kläder,skor,familj,djur,saker,tv,pojk/flickvänner. Blir man inte alltid lämnad någon gång? Hjärtat blir krossat och tårarna rinner..De är ju något man vill slippa..Speciellt när det blir en gång för mycket liksom, Så, man måste ju vara stark för att klara allt, och för att kunna slippa bli sårad så mycket, vart i från får man styrkan? Hur ska man klara de?Tänk va lite kärlek kan ställa till med egentligen, är kärlek verkligen så underbart som man tror att de är? Ja, kanske om du har någon som håller dig kär och verkligen älskar dig,men annars då? Att bli kär är komplicerat, egentligen helt fucked up från början, Gud, jag låter jätte emot kärlek men jag bara undrar.. Klart att kärlek kan vara heeelt fantastik och blablabla.. Jag bara tänker, egentligen?
------------

XOXO,
C.

A little bit more.

Jag är kär i den låten, säger den inte bara allt? Love<3
"When you think I've loved you all I can,I'm gonna love you a little bit more."

*Your smile breaks my heart*
Sant. Tänk va ett litet leende kan ställa till med, jag typ försvinner in i min egna lilla värld av ett leende? Jag lever i min egna lilla värld så ofta de går har jag märkt, tror att det är för att där är allt som de inte är här i verkligheten.Där ler jag och är lycklig. Och där lever jag i de som var, för jag inte vill inse vad som händer nu..Jag vill inte inse..För jag tycker inte om de som är nu..Vill inte..:/

Jao, hade en lektion idag btw, Idrott. Skulle springa Beep test, med min fucking träningsvärk..Blääääh! Men först fick vi välja om vi ville göra de nästa gång eller idag så då valde jag nästa gång men sen så fick vi köra beep test som uppvärmning, så jag sprang bara till godkänd för jag oooorkade inte mer. Sen körde vi typ..Lite fys pass ungefär, man fick göra olika övningar på olika stationer, fick liksom komma på själva vad man ville göra, sen byta efter 45 sekunder,Men sen va de avslappning och massage, GOOOTT!





Sen åkte jag hem och besökte min praktikplats som är på Gunnestorp hör i Tuve, så de va nära när jag är hos mamma:) Dom verkade as trevliga så de blir nog gött^^  Fem veckor ska man nog fica där ;) Yees, vad har jag gjort mer..Hm..Sovit..Och suttit och haft videosamtal med Lisa :) haha hon är för rolig hon^^ Hah!


"En del av mitt hjärta, kommer alltid slå för dig."



Min hjärna värker, och mitt hjärta bränner och jag orkar inte gå runt med ett falskt leende längre..Jag orkar inte.Hur faaaan i helvete kunde detta bli så jobbigt..Varför blev det såhär igen, good jag känner mig så dum? Ingenting funkar och mitt självförtroende suger kuk, hur ska jag kunna tro på saker om allt bara visar sig att de skiter sig...Om någon säger att man är bäst och underbarast..Och sen lämnar en..Då är det ju inte lätt att tro på sånt längre..Jag och mitt falska leende orkar inte mer.Falska leenden,falska ord, falsk lycka..Falsk värld.



Over and out. Pusspuss ha en trevlig helg btw!

Träningsvärk.

Jajajaja de är vååååår<3333
Det är så varmt och härligt, man blir så glad! Värme!

Asså jag har världens träningvärk efter dansen igår, daaaamn va
ont de gööör!  Låren, magen,ryggen är värst,bläh >.<Vi fick köra dansen om och om och om igen, så mina ben vek sig till slut^^ Lite jobbigt så..Och så beep test imorgon i skolan..JOBBIGT!!


Nu är jag hemma hos benjamin och vi ska snart se på 27 Dresses :D Weeeeiiii!
De va ett tag sen man var här faktiskt ^^ Lite freaky :)Benjamin sitter och spelr gitarr för mig nu,han spelar ju fint och bra ändå :)Jag va tvungen att åka hela vägen in till stan med min buss bara för benjamin missade 25 så vi fick vänta på nästa^^ Fast de gjorde ingenting :)

Yeahyeah, puss puss beatches!

Wzup!

Hallåå eller!

Jag är så jääävla trött på skolan och det har gått..3 dagar efter lovet va slut? Men jag orkar allvarligt inte?! Jävla fittskola, sug kuk.  Hej jag är aggresiv.

haha,jao. Idag är jag så trött..Har vart hela veckan sen jag kom hem från Simple Plan i söndags <33 Som btw äägde allt! Så jävla lycklig var jag! Så värt de!  The best time ever liksom!
Och så har jag dansat idag, gooosch vi hade en kille som vikariem Alexander hette han. De blev helt plötsligt SÅÅÅÅ mycket varmare ^^ Hothothot<3

Asså serier, jag är helt lost på serier.. Jag kollar på /har kollat på : 
Grey's Anatomy, OC,Ugly Betty, Desperate housewifes, Gossip Girl, Stater wife,Vänner,Christine,Joey,Scrubs,2½men,Simpsons,Beverly Hills,(Skilda världar, Nya tider,Redderiet,Vita lögner,Vänner och fiender,)
Har jag glömt någon?
Och nej jag kollar inte på Prison break, för va är de? 10 gången dom ska rymma^^?

Jag har kommit fram till att jag är en deprimerad person.Ser allt svart/vitt, good i'm boring.
bläääääääääääääääääh! >.<

IFK Göteborg - Örebro Söndag kl 15:00, Allsvensk Hemma premiär. Premiär matchen var i Malmö 1-1 blev de där, dom va lite sega i benen grabbarna. Vi hoppas på bättre på Söndag <3 IFK<3


Jag bryr mig, och det gör ont att se dig ledsen, jag kan inget göra än att säga, du kan prata hur mycket du vill, när du vill, jag lyssnar.


Posshajj!<3