det sista av 2010 .

Nu går de fort mina vänner, ännu ett nytt år kommer krypandes om mindre än ett dygn. Men de vet ni ju redan, lite onödig info där men skit samma !
Efter förra årets nyår har jag inte ens orkat skänka en tanke på detta nästan någonting ska jag be och få tala om. Det har undrats hit och dit vad man ska göra och vart man ska göra de. Dude, i år, så bangar jag nyårsfest och tillbringar en lugn och harmonisk kväll i mitt kära Kållered !  Vilken chock?! Kanske ni tänker då? Näe kanske inte, men det är vad jag behöver göra just nu och jag ser fram emot de. :).
Nyår är sååå överskattat? Faktiskt. Inte för att vara negativ så, men jag vet att ni alla håller med mig i smyg! Alltid dessa höga förväntningar om det PERFEKTA nyåret, men man kommer aldrig i nääärheten av drömmen och blir lite smått besviken, I'm I right? Yes I am ! ;)

Det var ett tag sen sen jag bloggade såg jag. Jag har haft fullt upp med allt som har med julen att göra ungefär. Så jag ber om ursäkt för den usla uppdateringen.

Vi skulle städa här, jag och robin. Vi städade lite, jag går och diskar och när jag inte kunde diska mer för torkstället var för fullt så går jag ut till Robin. Som har på ett ungefär flyttat ut alla grejer ur förrådet och garderoben och har kommit på att han ska rensa...eeeeeh hahaha jösses! Överfullt med grejer här! Och vi som skulle försöka sova i tid för vi ska bort till Jennie-Jay och Lissabus imorgon förmiddag och spendera lite tid där ! Jag får dra med mig vännen upp snart tror jag så de blir lite sömn ;P .

Eftersom jag är fast besluten om att ta de lugnt detta nyåret och också då för att det är överskattat som sagt, så blire inga nyårslöften - för man håller aldrig ett nyårslöfte. Överskattat de med....Hahaha jag låter väldigt anti nyår i år. Kanske är de lite så? Kanske är de bara för jag njuter av tanken att för en gångs skull ta de lugnt? Käka god middag med den underbara familjen.

Men jag önskar er alla ett underbart jävla nyår, ta hand om varandra och se till att ha roligt och att göra något som verkligen passar er ! :)
Så hörs vi nästa år!

over and out, peace och glöm inte tänka på blåvalar !
 

Bara för jag älskar dig .



you're the sunshine up above
my best friend and true love
in my heart you give this light
a beautiful star shining so bright
a smile from you makes my day
i promise you i'll always stay
honey, you make me whole
love you deeply in my heart and soul
we build our future and have our story
we walk together the road of glory.


Från mig till dig Pup.


it started out with a kiss, how did it end up like this.

Idag har jag varit duktig. Och inte för att någon bad mig, bara för att jag kände för de, de ni!

Jag har städat, plockat ur och i diskmaskinen. Lagat Kyckligfilé och tvättat. Kanske inte är så wooow men lite wow iaf! Jag lånade sen bilen tog en tur, en kort tur, till Kållered och hälsade på :)

Pappa ringde och sa att jag fick åka hyffsad tid hem idag för det ska bli snöstörm tydligen och han tänkte på min säkerhet, och att han skulle ha bilen imorgon då... Så aa, var där ungefär halv 8? Åkte vid 11, blöööh. Inte lång stund idag inte. Vi gjorde inget speciellt, inget alls faktiskt? Jag och Coffe åkte ner till Coop och Coffe blev dagens, om inte veckans hjälte för mig! Tack Christoffer :D! Vi drömde lite om några miljoner när han stod och skrapade sina trisslotter, men näe.... Inte några miljoner idag heller, attans ! Kanske nästa gång?

På tal om miljoner, så pratade jag och pappa om att börja spela bingolotto som en riktig rutin. Men han ville inte spela men han skulle köpa lott till mig så jag kunde vinna pengar och någon bil kanske ?
Så jag ska börja spela bingolotto, i hopp om att vinna ! Kanske inte är så möjligt att man vinner men ändå, att spela ger de ju en chans till vinst iallafall ?

Nu har jag bara sista säsongen kvar av OC och sen är de över igen för denna gången. vad ska man göra efter de? Jag har ägnat min senaste tid åt OC, jag har kollat på de från jag har vaknat till att jag somnat och sen drömt om de. Missade till och med säsongsavslutningen av Greys Anatomy, får la ta till internet för den delen då.

Nu ska jag njuta lite mer av Sheldon och The big band Theory sen är de Paradise Hotel !<3

Puss och kram och Godnatt !

tänk på blåvalar!

när man bara är trött på skiten .

1, Lita på dig själv, och dina känslor !

2, Stå på egna ben istället för att hänga på någon annan !

3, Var stark i svaga stunder !

4, Var alltid ärlig, för ärlighet varar längst !

5, Sätt alltid dig själv i första hand !

6, Låt aldrig någon annan bestämma över dig och dina känslor !

7, Låt endast de positiva kräva fokus och energi !

8, Värdesätt vänner och familj !

9, Stå alltid fast vid ditt ord !

10, Lär dig säga nej !


Jag hoppas att detta ska hjälpa mig lite, och kanske andra. Att man har något som påminner en iaf, någonstans måste man börja och jag börjar här. Nu jävlar..



och du, kan ha de...



tänk på blåvalar!


...

You're in my imagination
Partly love but mostly frustration
Spread your wide wings if you must
I'm always here but not my trust
A kind of love that makes it rain
A rain of tears filled with pain
Everything went so fast
Time to move on it's all in the past
Bird of love fly away
My wish and pray couldn't make you stay
You were in my imagination
Partly love...but mostly frustration .

oh thank good for Adam Brody <3

jag ska leva med dig i min drömvärld där ingen plågar mig. Du är 11 år äldre än mig men kärlek är ingen siffra. Du och jag i min drömvärld Adam "Seth Cohen" Brody <3




Ta mig till drömmarnas värld nu! <3

tänk på blåvalar!

med lite OC i min värld .

Förlåt för depp inlägget igår friends.


Men inget mer om de. OC ! Jag älskar OC, undrar vilken gång i ordningen som jag kollar på de nu. Jag bara njuter, jag tror jag skall satsa på att kolla så många gånger att jag kan allt utantill HAHA :D !
OC OC OC OC OC OC OC DUUUUUDE !

Jag ska försöka gå upp i tid imorgon så jag kan pallra mig iväg till Linda och hämta mitt smink, och min bandana ! Heter de bandana? Sån man har på huvudet iallafall ! Jag har fastnat för den! Jag älskar den, mohaha!
Sen ska jag försöka få låna min pappas bil, så jag kommer iväg till dem dära.. Underbara mäniskorna i Kållered. Den där fina familjen ni vet. För jag har varit fast hemma länge nu, och de senaste dagarna var rööööötna! Jag har fått städa efter...aa man kan tro att dem är GRISAR ! Ni kanske tror att jag överdriver, like...Buhuuu jag måste städa efter mina syskon. Men jag näe, jag överdriver inte. Det har drivit mig till vansinne hela dagen och jag vill bara uuuuut, umgås med folk och dricka kaffe och bara...andas ut! Det är för mycket, to much dude...

Som ni kanske märker har jag också fått dude på hjärnan, jag vet inte vad de kommer ifrån? Men det försvinner kanske snart. Jag får för mig lite knäppa saker ibland. Som en dialekt jag hade i sommras som Robin störde sig på. Öööel :D

Inte ett ord ännu, det gnager...sååååååå mycket gnager de. Vem vet vad som händer? INTE JAG !

Sa jag att jag saknade min bandana?....or whatever. Jag vill ha den på mitt huvud nu! Så jag kan känna mig, liite finare, lite bättre.....HAHAH nej skojja. Men den är ball och skön att ha :D






Nu mera OC och sova, upp tidigt var de!

tänk på blåvalar!

inget blev som jag tänkt mig . bara fail.

det finns så många punkter som jag misslyckats på nu att jag bröjar tro att det är något seriöst fel på mig.

Jag skäms och vågar inte höra av mig, i screwed up. I'm sorry...


Jag...vill åka iväg.

All i want for christmas is a kiss .

Vad tror ni är lättast ? Att vara pessimist i en optimistisk värld eller optimist i en pessimistisk värld ?
Att vara pessimist i en optimistisk värld borde ju vara utmattande och utstöttande ? Det är väl ingen positiv männsika som orkar med en negativ varje minut?
Men sen också att vara optimist i en pessimistisk värld går ju inte riktigt heller, man lär ju bli knäckt av att vara positiv i sin omgivning och bara få negativitet tillbaka?
Det är ju tur att de är en bra balans av det hela iaf, annars hade de ju inte funkat bara. De ena eller de andra liksom, blandning är bra!

Vet ni vad som mer är bra? Förändring. Jag ska kämpa hårt för en förändrig! Vara mer positiv och uppåt, skita i små grejer och bara njuta! Jag säger inte att det kommer vara enkelt, men palla mer liksom. Klaga klaga klaga klaga, usch fy!

Idag ska jag vara med frugan! Undra om det blir powerkaffe ? Looooooking forward till det! Saknar den tösen!

Nu ska jag laga mat så, laaaater !

tänk på blåvalar!

And if this is what we’ve got, then what we’ve got is gold .

Jag säger bara som Håkan " Jag kommer inte höra av mig igen och jag kommer inte ta skulden". För jag känner som såhär, det stämmer så in i helvete just nu. Varför skall jag? Det är som att få ett slag i ansiktet varje gång jag gör de och jag ger upp det med. Fuck it.. Vill du något så får du prata med mig, och bevisa något för en gångs skull. F u c k  I t ! Okej ? Vi lägger ner det. Jag lägger ner det ....
Inga sura miner, bara inget mer med det. Har det någonsin varit något ? Nej, ingenting här vad jag vet..Det som verkar lätt för dig är svårt för mig.


Jag ska bygga på mig själv, sluta lura mig själv och sluta bli sårad. Jag ska bli kall! Kanske inte helt kall, men kallare....?  Jag vill kunna vända på klacken när de är något som inte är som jag vill. Vända mig om och gå åt ett annat håll. Bara sådär. Vilket mål egentligen, att bli kall? Men mer kall iaf. För jag bryr mig om folk för mycket för fort. Det är inget positivt! Jag får bara tillbaka massa jävla skit för det. Jag vet inte om ni förstår vad jag menar nu. Men jag kan inte göra alla till lags, de går inte..Jag blir helt splittrad. Power to me please!

På lördag är de inflyttningsfest, men innan de är de jobbsök och julmarknad med Linda ! Ska bli riktigt riktigt mys faktiskt! Krogen efter inflyttningsfesten är dock inte så lockande med tanke på min ekonomiska situation, men men man får se!

Jag hoppas att få övertalat Robin att åka hit sen, men näeeee jag tror inte de kommer funka. MEN man kan alltid hoppas :D!  Jag tyckte de som en perfekt plan, om han ändå ska till centralen vettu, jag får fortsätta hoppas! Annars ses vi typ om 100 år, och de är lite svårt att vara utan. Nu var jag liksom där från fredag till måndag. Så ska man sen sitta här hemma helt själv..Det går ju inte när man änna är van vid dampbarnet <3




Vi är ju så fina! Haha

tänk på blåvalar!