Do you see the starshinne?

Hejhej!

Har precis suttit hela dagen, eller från klockan två och skrivit på mitt tal till svenska Nationella imorgon, är sjukt nervös. Jag är ingen tal människa? Jag kan tjöta, men jag är ingen tal människa, och så ska man skriva det med..De va jobbigt.Men jag är såå stolt över mig själv för jag inte la av och kollade på tv eller nått sådant utan höll ut och blev klar hyffsat tidigt! Så jäj mig!

Denna helgen började då med fredag - hemmakväll med Annie och Linda, pimpla vin och kollade Let's dance typ ^^,
Lördag-Stan med Robin, Coffe och ALISSA<3 Hon är bara så underbar den ungen så ni anar inte! Vi skulle iaf leta kläder till coffe och hade en tvär trevlig och mysig dag i stan. Sen hände de något som skrämde skiten ur mig men de löste sig, jag hade tuuuur ! Sen senare drog jag med benjamin hem till mig och käkade kina mat, sen åkte vi upp till masthuggskyrkan och skulle se på Earth Hour, men de va kaaaaaaaaaasst! Dom släckte inte någonstans typ!

Nyaste Dikten jao :

Res dig upp och torka dina tårar,
Ta ett djupt andetag och glöm det som sårar,
Blunda och känn lugnet från en blommande äng,
Finn kraften att lämna din säng,
Kämpa för det som lättar ditt hjärta,
Kämpa för det som botar din smärta.

There's a man looking blank into the wall, older.. colder and mumbling ...

HejHej!

Allt bra ? Själv är jag väldigt trött på min förkylning som bara ligger och stör, som aldrig slår ut ordentligt, jobbigt sådant.
Nu sitter jag här och lyssnar på Håkan och känner lugnet och friden som råder i huset då det bara är jag som är hemma förtillfället :) Fett nice faktiskt. Inga småsyskon som bråkar över tvn, eller bråkar överhuvudtaget vilket är de dom gör jämt, och då överdriver jag inte det minsta.

Vad kan man hitta på när man har hemmakväll? Tråka? Titta på tv? Hm, de blir något att tänka på :)

Jaja, idag i skolan va de skumt, många reagerade starkt, inklusive jag. Så gör man bara inte, och de är inte acceptabelt! Att göra något så som verkade så självklart för att såra en annan person gör man bara inte. De blev nästan uppror, för större delen av oss ser ren fakta, och så gör man bara inte!  Argh! Tänk att en människa kan påverka en annan så mycket.

Nu har jag letat fram min brors GH World Tour, som jag hade tänkt att sätta mig och spela, sen ska jag nog slå en pling till påhlsson och kolla hur han mår idag :) Och jag har fått hans efternamn på hjärnan, speciellt när jag svarar i telefon, Tjeeena Påhlsson ;) Höhö! Söt min vän, måste också nämna att han gjorde mig på världens bästa humör igår när jag vakna då jag hade fått ett sms som betydde världen :)<3 Love you sweety!

Hm ja, men de va allt jag hade och bjuda på idag, Ha en bra fredagkväll och va positiva mot omgivningen så blir allt lättare :) lovar dig! ;)
Over and out !

God..

..Morgon everyone.

Hinner inte skriva mycket men skulle bara säga att igår va så rolig dag, satt med sara i datasalen och NÖRDADE Pets på facebook. Sen bar det av till stan, vilket vi va kvar i till nio, aaaas rolig dag så tack för de sötisar <3!

Och jag önskar all lycka till Erika idag som har sin tenta, hoppas de går bra älskliiiiing <33! SAKNAR DIG!

Jaja nu ska jag bege mig till den kära skolan, så puss på er !