Laaaaaars :D<3!

För att jag precis beställde biljetter till Lars Winnerbäck! Jääh ;O! Två stycken, jag och erika, yes yes yes ^^
11 juli, slottskogsvallen <3! Åh vad jag har längtat! Seriöööst ! Först Simple plan 29/3 och nu lars..hihih, helt överglad nu^^,

Nu har hälften av jobb tiden gott, skönt as hell! Vi har slappat rejält denna veckan, typ..inte gjort någonting alls^^ Soft, idag kollade vi på tv i typ..en timma,sen var det rast och sen slutade vi ;P Vi har också försökt oss på att fixa moppejäveln! Det finns två flakmoppar på jobbet och en utav dom är cp i huvudet, växlarna är KAAASSA, minst sagt, så idag skruvade vi av handtaget och pillade i hopp om att det skulle lösa sig, men icke, så bläh på det.


Pippilino fyllde 18 igåår <33 Grattis grattis mega mycket till de hjärtat <3! Ska träffa henne nu snart, kunde inte imorgon men..Snart snart :)<3 Grattis igen och..hm..Älskar dig Pippi<33! =)

Nu ska jag in och duuuscha :) Så ha det göttans people!

Puss
C.

Färg färg överallt!

Nu har jag färg överallt, håret och armarna och på byxorna och skorna^^ Jag jobbar hårt på dagarma, eller inte. Men vi målar en trappa, och så står vioch målar under den och min pensel är cp så den typ dränker hela skaftet...och mig..näe jag inte ens tatt ny färg på penseln^^ ja harregudrun! Men marcus underhåller mig med sina sms^^ haha, rolig är han :)

Jag är så trött att alla meningar blir helt fucked up och ingenting går ihop^^  Nä fy..längtar till fredag..så man kan sova..Sova sova sooova!

Och vaaad händer ihelgen...Jag orkar inte lägga ner energi på något som bara blir tjaffs..orkar inte det längre..blääh..kan inte allt bara funka någon gång?  Vad gör man annars på midsommar?

Saknar matcherna !

Sluta, seriöst..jag får damp.Bara lägg ner de..

Jag ska egentligen gå och lägga mig, så jag orkar..men ofta man vill lägga sig runt tio på sommarlov..näe..Usch. Har inte hunnit komma hem heller efter jobbet varken igår eller idag för igår skulle vi på liseberg och idag va de stan och fika med Sissilin, linda,annie,benjamin,melissa, och david :)..Imon...Hem och sova och inte stressa..ta de lungt helt enkelt..

Jaja, godnatt iaf <3

Pussas!
C.



Hallå eller.

Första dagen på sommarjobbet idag då...Vad har vi gjort idag..:

Kom dit vid 8, skrev in oss hos vakten.
Åkte upp till panncentralen
Satt och åt typ frukost
Gick runt och gjorde ingenting för vi hade inte fått våra kläder än.
Åt lunch
Hämtade kläderna
Började måla trappan
Slutade :)

Extremt jobbig dag...^^,  Imorgon ska vi fortsätta måla trappan sen hm..lata oss :)

Nu sitter jag här och har tråkigt, väntar på att klockan ska gå så jag kan åka in till liseberg och se på Patrik Isaksson, jäh! Wehoo,tralalaal...Nämen^^

Vill fika med Sissi någon dag med, typ imorgon..Går det för sig sissilin? :)
Jättefin på bilden va sissi :O! Hon hade åkt till nått och tatt kort..mkt fin va den :)!


Yeahyeah, ska hjälpa till  med maten nu, såee

Hadetgött,people!

C.



För idag fyller hon 18 <3

Idag fyller min kära prinsessa Alexandra 18 år! Ska till henne sen ikväll klockan 6 :)
Lilla lilla Alex blir stora flickan idag, haha^^ Och igår slingade jag hennes hår, och jag hoppas det blev bra, gick hem när hennes hår va blött fortfarande så hann inte se hur det blev riktigt^^Såg mest ut som en tiger:) Men ljusare blev det iaf ^^ haha vi satt och kollade på Gossip girl medans jag slingade, först dom avsnitten jag missat sen några stycken efter de :) så nu ligger jag före tvn :) jeah ^^,     

Imorgon ska jag till Allingsås med mamma och erika, på potatisfestivalen^^ Massaaaa marknad och sånt gottit :) Erika kunde inte följa med på hammarkullefestivalen så hon får följa med till allingsås ist :)

Nu nu nu nu får jag göra om mitt rum hos pappa, jeaaah! Tema: Svartvitt!   I mitt huvud så kommer det se jättebra ut så jag får la se om vi lyckas :) Det behövs göras om nu, har haft dom tapeterna i ett par år nu och jag är såååå trött på dom..Blå tapeter och en fototapet på ett vattenfall, okej den är fin men nu är den inte rolig längre. Så nu ska jag måla 3 väggar vita och ha en fondtapet som är svartvit sen har jag tavlor som är svartvita och svart överkasst och två stora vita kuddar och så ska jag byta gardiner och kanske måla om byrån och så:) Black and white party in my room :)

Och nu fick jag svar av Alex att håret blev nog rätt bra, man såg fortfarande utväxten lite eftesom vi glömde att ta i färgen där först^^ haha, jaja men jag får se sen hur det blev :)

Nu ska jag lägga mig en stund i min goa säng och se på tv och äta vit toblerone :)<3


Sissilino, BLI FRISK! Carro vill fika fika fika :)<3


Grattis på födelsedagen alexandra hjärtat!:)<3

Puss Puss
C.

Sommarlov.

Yes, då var det sista sommarlovet då, göttans ändå..längtat så efter sommarlovet! Typ sen vi började skolan, så jaaa sommarlooov<3 Ändå roligt igår, jag och jojjo, sprang upp för alla trappor bara för att de va den sista gången i 2:an, haha. kom upp lite andfådda och sen fick vi glass i klassrummet :) Mums! Sen fick vi betygen och jag va så nervös för vad jag skulle få i teckenspråk, så står det inte med på pappret ;/!
Sen gick vi ner och ¨hade avslutning i aulan :) också mys, alla tog i och sjung på den blomstertid nu kommer, och stog upp:) Sen va de sommarloooooov!  Sen fick jag reda på att jag fick.......MVG i tecken :D! Jäj mig !

Sen följde jag med lilla jennie till stan och kollade lite :)

Idag är det kalas hos min syster för att fira madde och min lillasyster, på torsdag är det sola och bada hos linda kanske om vädret tillåter, sen fredag fyller lilla Alexandra 18 :)<333 Lördag är det allingsås, söndag ska jag till pappa och måndag börjar jag jobba^^ as nice ;) 8.5 får jag ungefär på 3 veckor !

Jag bara längtar till liiiite varmare i vattnet så ska jag upp på mina vattenskidor, glida fram och ååh så roligt!
Robin ska med åka, och jag ska köra, mohaha^^


Ska det bli dåligt väder nu igen? NEJE! sol sol sol sol vill vi haaa!




Så intressanta grejer jag skrivit om idag, menmen..^^ Nu ska jag äta frukost:)

Puss!
C.