blogga då bobben !

Jag är sjuk idag, helt borta.. Kan inte resa mig eller anstränga mig överhuvudtaget för då blir jag yr. Jag kan inte äta för jag mår illa. Jag har ont i halsen och har sovit större delen av dagen. Skulle kunna sova mer, men får väl vänta lite. Hoppas på att sova hela natten denna gången.

Jag har också glömt att dela med mig av den nya finaste bilden jag vet, självklart på mig och bobben -





Jag kom på här i min ensamhet att HALLÅ vart tog Robins bloggning vägen? Så jag ber honom, börja blogga då? Han svarade " Jag? hahaha galen eller?"    Eh...Nej? Han är jätteduktig på att blogga och jag har alltid älskat att läsa den. Så djupt och riktiga tankestwistar ibland. Sånt älskar jag. Jag vill att att du börjar igen Robin. För just av den anledningen att du är sjukt duktig på de, och jag älskar att läsa de.

http://robinp.blogg.se/    -   börja igen <3

hejdå!

för det var awesome-sjögräs .

jennie förgyllde min lördagskväll. eller hon förgyllde väll hela dagen faktiskt. Vi var på frölunda torg innan med powerkaffe och lite liiiite shopping!





Mår ganska kass nu känner jag, ont i halsen och fryser och täppt.......gå över helst?

Hejdå.


är de den eller ??

Jag måste medge att de har varit en lååååång vecka! Håller ni inte med? Jag menar, de är bara torsdag idag, haha har tiden stått extra still för jag vill att den ska gå lite fortare efter en viss händelse eller?

Vad har hänt under denna långa vecka då?

Måndag - var bara hemsk med en liten gnutta rolighet

Tisdag - då blev de gym, med far min. Jätteroligt! 2 veckor gratis och jag njöt!

Onsdag - då var de jobb med Sofia, riktiga asskicking dagisfröknar :D sen super nintendo !

Och så idag - Jag var helt död imorse men lyckades iaf vakna, fick jobb i 5.an idag, AS KUL! Älska barnen typ?


Imorgon blir de mera jobb med going barnen, sen ska jag nog gymma. Pappa ska gymma på kvällen men då ska jag dricka WINE med Sofia så jag får ha musik vid träningen imorgon. Slutar 12 vilket är soooft ! Det får bli gym, sen systembolaget för att köpa 3 apor <3   " Men du har ju cider..?"  " MEN JAG VILL INTE HA" hahaha!


Ska det aldrig bli varmt eller? Frös sönder förut idag och då var jag ute i en kvart typ, skulle vila och få upp värmen när jag kom hem men jag blev ju aldrig varm! hata kylan...

Hejdå.


ett himmelskt helvete .

Min helg var...aa, ett himmelskt helvete. Kunde inte säga de så mycket bättre. De var exakt som om du har drömt, och sen vaknar du upp och måste ta tag i verkligheten...Verkligheten denna gången blev en slap in the face!
Har haft ångest som gjort att jag inte kunnat stå på benen, inte kunnat få i mig mat eller sovit. Idag löste de sig, nu måste jag bara slappna av igen. Det tar längre tid att varva ner än upp? Jösses, jag är helt utmattad iaf. Helvetes timmar har det vart...Finally, bara finally. Helst glömma de och bara leva efter drömmen...mysigt.


kan jag få gå in i skogen helst och bara skrika av mig så blir de nog bra.



Sofia, Helst krascha i min säng imorgon !

Dagen är okej, men på natten blir de svårt..

..Ensamheten slår emot mig så hårt
Jag klarar ingenting, och allt jag gör blir bara fel
Jag känner mig så obekväm och stel.

Magnus Weideskog - Somna bredvid dig <3


Det finns en viss plats och en viss person som jag saknar i dessa tider. En trygghet, ett lugn, en famn, ett skyddsrum.

De är ganska läskigt ändå, nu när man sitter här framför datorn och tänker tillbaka..Att en del saker man har haft, har man inte nu? En del vänskaper har tagit slut och nya börjat kanske? Kärleken du hade då och aldrig trodde du skulle förlora, har varit borta sen långt tillbaka? Du var stark i din personlighet då, men vet inte vem du är nu? De drömmar du en gång drömde kanske du uppfyllt, eller kanske till och med sett dem gå i kras?

Vem var man då? Vem är man isf nu? Om mål, drömmar, vänskaper och kärlekar har ändrat sig sen sist, måste man själv ändrats också.. Och om man verkligen har kört fast, och inte kan lista ut vem man är nu, och de känns som svaret tatt för lång tid.-.Vad gör man då? Har man bara en viss tid på sig att lista ut vem man är innan man knäcker sig själv med just den frågan? Vem är jag egentligen? Vad vill jag, och vad känner jag ??

hmm...kanske är de ett rop på hjälp.

it all started with a big bang .

varför skulle allt vara enkelt för en gångs skull ?


om jag håller käft så vet ju ingen vad som pågår i mitt huvud, och jag sätter mig inte i knepiga sitsar heller?
Deal.


two minds, one thought .

Idag har jag som sagt jobbat med Sofia, helst alltid säger jag till det.


Det har varit mycket " tänk om " de senaste dagarna.. Och mycket annat också. Framför allt helt snurrigt i huvudet angående Farfars bil. Om jag berättar nu vad som hänt, är ni beredda då??

Here it goes - Det började i söndagsnatt, klockan 2 då jag åker hem från Robin. Känner att det som kändes konstigt i bilen tidigare på kvällen har blivit värre. Den reagerade liksom inte på gasen? Så jag släppte gasen och sen gasade igen och de funkade....en liten bit. Jag kommer ut på motorvägen och bilen har nu lagt av helt med att reagera på gasen, panik som jag får lyckas jag svänga in på en lastbilsgrej.
Bilen dog, paniken bara bubblade mer och mer, vad fan var det med aset till bil?! Jag försökte starta igen några gånger och till sist gick det, så jag hoppades väl för en sekund " yeeees, det var säkert inget farligt, den funkar ju nu!" Tror ni de eller? Nej ! Jag kom till avfarten av motorvägen, mot söderleden, MITT I KURVAN.
Då dör den igen, och denna gången startade den inte, hur mycket jag än försökte...Jaha och vad i hela friden gör jag nu?
Bil kunnig och smart som jag är så lagade jag den.....HAHA nej, jag ringde pappa.
Pappa sa att jag skulle ringa bärgaren, så i did. Halv 3 på natten ringde jag bärgare, skulle förklara för någon i telefon vart jag stog. och kom ihåg att jag hade ganska mycket panik vid det här laget! Hur fan ska jag kunna förklara ordentligt vart jag står?!? 
" Asså...jag har kört av motorvägen, i kurvan mot söderleden" Var väl de jag fick ur mig. Fick ju fylla i sen att de var E6:an norrgående riktning, avfarten mot Mölndal och söderleden Frölunda eller nått..Jag kommer inte riktigt ihåg hela samtalet.
MEN iaf, 50 minuter stog jag där, i kurvan, i kylan, på natten innan bärgaren kom. Att höra varningsblinkersen i 50 min (klickklick, klickklick, klickklick) var inte sådär jätteroande faktiskt om jag ska vara ärlig!!

Tillslut kom han och hemfärden började, yeeeeeeeees !! Pappa mötte mig på farfars parkering och äntligen hemma, halv fem la jag mig i sängen! ååååh min älskade säng <3
Felet på bilen, vad var de kanske ni undrar? den var SLANGAD! och eftersom bensinmätaren inte funkar och man får gå på trippen så visste väl inte jag de..När vi skulle bogsera ner den till verkstaden så hade den åkt på punka också...och som grädde på moset så hade fjädern höger bak varit sönder ett bra tag, så HALLÅ tur jag har haft när jag kört den bilen. Just nu känner jag bara - HELVETES BIL ! jag ska aldrig köra dig igen!


tänker bara säga, jag saknar dig. på riktigt. vart är mitt puppy pepptalk..


minns gårdagen, dröm om morgondagen, lev idag .



en bild säger mer än 1000 ord .

imorgon så ska jag jobba, med sofia. Gött är de ! Vi har en massa att prata om, Mwaha ska de aldrig bli en perfekt helg eller ;)

over and out .