Ja må han leva uti hundra tusentals år !

Grattis min älskade Robin på din 20 års dag! Du är det underbaraste som finns i mitt liv! Du är bäst bäst bäst i hela världen och
jag älskar dig till dagen efter evighet!




Du är min bästaste bästa vän ! Till oändligheten och vidare!

TÄNK PÅ BLÅVALAR!

Kaffe kaffe kaffe <3

Jag fungerar inte på morgonen utan mitt kaffe!
Speciellt inte när man går upp och ut från ett kolsvart rum och det fortfarande mörkt när man kommer ut i vardagsrummet ? Vad hände där tänker min hjärna då ? Jag var beredd på ljus... Aa men tittar man ut så är det mörkt och dystert med regn och aa...storm! Och även om det är lite ljus, jag menar det är ju inte mörk mörkt. Men ändå lite mörkt. Och dåååå blir det svart i vårat vardagsrum! För vi har bara fönster på ena sidan så det  lilla ljus som är kommer inte bort till min dörr, nej.
Haha vilket problem.
Men det är inte lika lätt att gå upp om det är dystert ute? Näe verkligen inte.




Idag blir det att packa, och packa ordentligt. För nu flyttar jag hem till Kållered fram till söndag. Jag vill verkligen inte glömma någonting här för ja, det är lite långt att bara liksom... hämta det.  

Det stinker också färg i hela huset HIHIHIHI, nu är det färdigt med grundmålningen ! Nu är det dags för det blåa snart och sen den riktiga vita till resterande väggar. MOHAHAHA sen, fääääärdigt! Måste ju beställa sån bajs text med, det ska jag göra nu så PUSS PUSS PUSS <3

Tänk på blåvalar !

Money money money .

Jag vet att jag skriver mycket om mitt rum det senaste men jag bara längtar så mycket. Jag ser så fram emot när målningen är klar och man kan börja inreda! Visst jag är väl nöjd med mitt rum jag har nu, men det finns mycket negativt. Jag lyckades ändå hålla ett tema i rummet och det är lite viktigt tycker jag, så det får en röd tråd liksom.
Men rummet är för litet, och så dåligt planerat och....bara tröttsamt. Mitt rum är tröttsamt. Blä!

Vet ni vad som är värst ? Bristen på pengar !
Vart jag än kollar så ser jag bara bristen på pengar, jag vill ha pengar. Hur ska jag få pengar ? Jobba...Ja. Men jag vill hitta en utbildning som leder till något jag verkligen vill jobba med !  Där jag trivs och blir glad när man ska jobba, där man kan få ett fast jobb så man slipper oroa sig om att man inte kommer ha några pengar nästa månad !
Kan jag inte bara få vinna pengar istället ? En jävla massa pengar. Det hade ju varit enklast. Men det är de ju mer folk än jag som vill, tror ni man någonsin kommer få chansen? Det känns som folk vinner varje dag. Men ingen i närheten som du känner right ? Näe, det känns så långt borta att ens drömma om en vinst.
Sen kanske livet blir tråkigt som vissa säger? Om du inte behöver kämpa för få något?
Men som jag känner nu, hade mitt liv blivit väldigt väääldigt roligt med PENGAR!
Dream big Carro, göre.

På lördag är det Black&White fest. Yeaaaah! Men aa, vad ska man ha på sig ? Hur skall man se ut ? Det ska ändå vara maxat. Bara för vi sagt Black&White betyder inte det att man ska komma i svarta byxor och vit tröja liksom. Man får maxa! Jag vill maxa. Hur maxar man ? Jag har lite idéer men det är själva kläderna som stör mig. Vill ha nya kläder.

Det är mycket man vill ha här i livet känner jag. Jag får väl ta mig i kragen och göra något med mitt liv nu.

ääääääsch.........

tänk på blåvalar!


så länge jag använder sugrör.

Hej hej hallå hallå hallå .

Jag var hos tandläkaren idag, jag hade tro det eller ej längtat dit för att jag var lite orolig för mina tänder efter denna sommaren och så.
Plus att jag hade några aningar om att min underbara cola börja trolla bort mina tänder...MEN ICKE. Jag hade tydligen väldigt fina tänder och inga karius och baktusar alls, jag blev helt ärligt chockad.
Hon bad mig att försöka minska på mitt Coca Cola beroende men sa också att om jag måste dricka cola så ska jag dricka med sugrör. Yepp så får det bli, sugrör!





Jag är helt inne på fel dagar denna veckan. Igår var jag helt inne på att det var Måndag. Kändes det inte som en måndag, är det så att de bara är jag som tycker att det var måndag igår ? Inte kändes det som en söndag iaf.
Då säger ju det sig självt att för mig är det tisdag idag, och jösses vad besviken jag blev när mina serier inte kom idag.
Jag hatar att om man är inne fel på dagar i huvudet, att det är en dag före hela tiden. Fatta att man blir fett besviken att uppleva en måndag två gånger..... :S

För dem som följer Grey's Anatomy som jag, så gick det avsnittet i förmiddags där de inser att det är George som är den man som är mosad av en buss ? Jaja ni fattar, iallafall så är det ett upprepande mönster i detta avsnitt om att man ska passa på att tala om för någon att man älskar den, eller uppskattar eller vad som helst.
För det är viktigt att tala om för dem du har nära, vad man känner.
För tänk om det nu skulle hända något (peppar peppar ta i trä KNACK KNACK KNACK ), behöver ju inte vara allvarligt men man kanske tappar kontakten eller något sådant ? Har du då förklarat vad du kände ? Så du inte ångrar dig ?
Mmm do it.

Mitt älsklingslamphuvudfettounderbaradampbarn <3

Peace !

Skärpning Carro !

Nu är det slut på att mesa, nu jävlar är det bara uppåt som gäller! För så här kan man ju inte hålla på! Det är ju patetiskt! Jag hatar folk som tofflar så vad ska jag toffla för! Åååh vad äcklad jag känner mig! Fy fy fy! Fine känslor finns de väl men inget mer tofflande. Stå på egna ben, jag lyckades nästa uppnå det i somras och jag kommer klara det nu. Usch fy carro, SKÄRP DIG!

Nu mina vänner har jag varit busig, nu ska ni få se en smakprov på vad jag kommer ha på väggen i mitt rum, jag vet inte om ni är beredda för att de bilden.......? Jo klart ni är ! Jag blir lite sprallig när jag ser den, som jag sa igår så är den sååå Jag.

 


MWAH! <3
Vad tycker ni? Med tre vita väggar runt blir den här färgen en perfekt fondvägg! Och med en textdekal på så är det en dröm i uppfyllelse! Rummet ska vara färdigmålat i slutet av denna veckan och då är det shoppa möbler och inreda som gäller. Love it!

Nu ska jag prova ringa Robin igen så laaater.

Peace !

ett slag i magen .

Jag ska inte grubbla över de men jag kan inte sluta. Jag har en obehaglig känsla av ångest, pinsamhet och skuld.
Det kanske var jag? Det kanske var för mycket alkohol och på grund av tidigare gången så kanske jag bara var för mycket helt enkelt? Jag skulle väl inte heller orkat möta mig då..Det måste ju varit jag? Det är för mig den enda logiska förklarningen och jag måste ha förklaringar.
Jag kommer bli galen. Så om jag säger att jag förstår...kanske det underlättar för mig själv med.
åååååååååh blääääh jag är ju så virad.

Jag mår fan inte bra idag, jag lyckas alltid bli maxat bakfull. Men jag behövde gårdagen, och det var roligt och enkelt och ventilerande. Vi var lame, men så fucking awesome lame att ingen annan hade kunnat uppnå de. Vi bevisade bara att vi kan vara awesome anywere.

Jag vill börja måla mitt rum nu. Jag såg den blåa färgen häromdagen och jag säger bara det, JÖSSES. Nu ska få se, jag ska ta kort imorgon, Jiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiisses. Det är jag, det är så jag. och till tre vita väggar kommer den vara underbar. Sen ska jag ha mina nya möbler och jag har de i mitt huvud. En dröm. En riktigt dröm. Jag vill verkligen börja typ nu, jag behöver ett projekt. Om jag har något att göra grubblar jag inte.

Robin min älskade vän, bara du...bara du.

Robin " Min bästa vän " Påhlsson .

Jag ber så mycket om ursäkt till dig söten för du inte har varit med i mina blogginlägg de senaste, jag brukar oftast avsluta med några kärleksförklaringar till dig, eller om dig för jag känner att det är någonting så viktigt att tala om och dela med mig av. Men nu har jag varit dålig med det.

Du säger idag att du saknar mig. Jag ska tala om för dig att jag saknar dig mer än vad du kan förstå, jag saknar dig om du sitter i ena soffan och jag i andra, tänk hur jag har de när jag måste åka hem. Du är den som når ända in till mitt hjärta, du är den som får mina leenden att komma fram även om jag sitter och gråter. Du är min styrka och min andra hälft. För nu mer än någonsin så har vi vuxit ihop, och att bli separerade då är som att dela en mäniska. No can't do right ?
Det finns kompisar och det finns vänner och det är vad du har bevsat för mig. Du tog mig till en helt annan värld.
Jag älskar dig, Robin och jag tror inte du förstår hur mycket. För mycket. Jag kan inte förklara dig med ord, man ska egentligen inte förklara dig med ord. För du är du. Och det är dig jag älskar, jag är inte lika chockad längre att jag sa att jag litade på dig, för du är som sagt du.

Du är mn bästa vän, truly, deeply, forever.







Always have, Always will .


dagen står för känslan .

Heeeeeeeeeeeej !

Idag är det fredag, ÄÄÄÄNTLIGEN fredag! Idag blire till att supa Awesome-style! Jag är så pepp att jag spricker, vi förtjänar att gå ut och ha roligt efter denna veckan! Och omfg vad roligt vi skall ha!
Inga bekymmer, jag, awesome och spriten och en jävla massa sjögräs!

Dagens låt är -
Robbie Williams ft. Gary barlow - Shame

Den handlar om vänskap och att vissa bråkar och aldrig löser det. Men det har Robbie och Gary gjort så dem delar väl med sig av känslan att få tillbaka en vän. Jag fullkomligt älskar låten. Den går på repeat här.

"Out of some sentimental gain I wanted you to feel my pain,
but it came back return to sender
I read your mind and tried to call, my tears could fill the Albert Hall,
is this the sound of sweet surrender?"

Lyssna och njut, är mitt råd idag.

Nu ska jag hitta mig ett par kläder och börja göra mig iordning lite smått så att man kommer igång med kvällen någon gång!
Ha en underbar fredagskväll !
Hörs kanske imorgon om jag kommer upp ;)

PEACE !

never alone, always alone.

Idag har varit en händelserik dag, och kall dag. Var ute och fönstershoppade med mamma på förmiddagen, gick en promenad med min Storasyster hem till Farfar, tog med mig storasyster och kollade på lillasysters hemska fotbollsmatch i världens kyla och regn, vann gjorde dem ändå med 2-1.
Släppte av dem och åkte hem till min saknade storebror och käkade kebabtallrik och kollade på Robinson.
En riktigt go dag, men jag fryser fortfarande..tar ett tag att få upp värmen, och hade jag inte hållt spriten och mina skor i en påse i ena handen från bilen och upp hade jag fucking blåst iväg !



Jag tror inte på dig...Får skylla mig själv. psykbryt.


Sanning eller lögn ?

Det är de jag bearbetar i mitt huvud denna dagen. Ni vet, i de stadiet där du fått höra någonting du kanske länge velat höra men beroende på själva situationen så vet du inte om de är sanningens ord. Du vill från djupet av ditt hjärta tro på de men har blivit krossad för många gånger att de bara helt enkelt inte..går att lita på.
Jag vet inte vad jag tror, känner eller vill i denna stund. Idag är jag bara känslomässigt ostabil...
Känns dock som jag varit det hela sommaren från och till men det var bättre fram till nu, och vet ni vad ? Jag är helt utmattad, jag orkar inte . Jag är en grubblare så allt blir grubbel hela hela tiden. Det jag behöver göra är ju att sluta gnaga på detta och bara ta de som de kommer, right ? Lättare sagt än gjort, för de finns något i vägen som stör hela tiden. Det något som gör att man mår dåligt. Jo, känslor.
Men trots denna psykiska påfrestningen så finns de ingen bättre plats jag hellre skulle vilja vara på än just där. Där i den världen, där jag bara för en kort stund kan tro att allt är som i min dröm.
" Men när vännerna försvinner eller kärleken tar slut, ser man allt med lite andra ögon. Man övar sig och långsamt blir man bättre på att se, skillnad mellan sanningar och lögner "

Jag ska inte tråka ut er med denna skiten längre, försöker bara, (kanske för min egen skull) att förklara de på något sätt.
Idag har jag i alla fall varit på Idrottsmuseet med min underbara Farfar, även om jag knappt visste vilka några personer var i Hall of fame rummet så var det mycket trevligt och faktiskt intressant. Vi gick runt där ett tag och kollade sen satte vi oss och tog en fika.
Sedan bar de av in till någon sorts lokal där Landslagets nuvarande förbundskapten Erik Hamrén höll tal. Jisses vad inspirerad jag blev, eller kanske inte inspirerad men aa något sådant.
Han berättade om sin resa fram till förbundskapten och hur han vill förmedla gemenskap och styrka där han tränar. Det var som om han såg på allting med nya ögon, och med så oerhört logiska metoder att nå fram till nya mål. Det spelade ingen roll om dem förlorar en match eller två för hans syfte är inte bara att vinna, det är att bygga en stark grund. Han hade som metafor ett hus, och jag äääälskar metaforer you know!

Grunden  var - Kost och hälsa
En vägg var - Mentalitet
en annan vägg var -  Taktik
ena delen av taket var -  Fysik
andra var -  Teknik

Om du är utan en så funkar inte huset eller hur ? Likaså fungerar inte ett fotbolls lag eller en fotbolls-spelare .
Detta var bara en grej av en väldig massa som han tog upp idag. Word of wisdom.

Nu ska jag spendera lite mer tid med den jag älskar mest, Robin.
Han sitter och spelar Forza, så jag ska joina tänkte jag.

Längtar något så SJUKT till på fredag då det är en väl behövd suuuupa dag med fröken Awesome Larsson. Det är en AWESOME-SJÖGRÄS DAG! Underbar den tösen.



You know it, Peace !

krasch boom bang .

Åh min älskade blogg, vad jag har saknat dig. Hoppas du har saknat mig med! Inget inlägg på hela helgen and I'm so sorry for that.

Fredag -  Det blev att vara hemma ändå. Jag med pappa marita anna och isabelle. Och kollade på Kung Fu panda...Kändes wierd att vara hemma med dem en fredag. Men kind off soft kanskeee.

Lördag - Åh lördag var det roligaste jag har haft på länge, vi var i gammlestan och bowlade. Sjukt roligt och jag är helt fast på att göra det igen!  Sen åkte vi hem till Kållered och samlade lite krafter, drog oss senare vidare till lokalen och dansade utav bara fan!

Söndag - Den var seg men mycket mysig, zandra började med att rädda dagen med en pizza! Sen kollade vi på Twlight och New Moon mys mys mys!

-------

Det var nog den tråkigaste uppdateringen och jag ber om ursäkt igen. Jag är inne på andra tankar.
De vägar som är sååååå enkla och rakt framför näsan, de är kanske det vägar man ska välja istället för att krångla till allting hela tiden? Iallafall ibland ?
Jag bara snurrar in mig i en jävla massa skit hela tiden. Hur var det nu då?
"Du möter ödet på den väg du väljer inte att möta det på."  Så om jag väljer "fel vägar" hela tiden, betyder de då att jag möter mitt öde just nu ? För jag valde ändå denna vägen ist för att vara enkel och ta en annan ?
Är detta mitt öde? Vad vill det mig då? Jag förstår inte isåfall vad ödet försöker säga mig.
Jag tror på ödet, det gör jag. Men nu känner jag mig vilsen. Och man ska inte analysera ödet för det är ju liksom...ödet ? Men ändå.
Jag behöver hjälp, idag är en grubblar dag. Jag grubblar. När jag grubblsr lyckas jag alltid gräva djupare och djupare i minsta lilla ämne, hur blir de nu när jag grubblar över mitt öde. Krasch Boom Bang vare ja!


Ska väl grubbla vidare....

Take care and peace out.

powerkaffe, tjöt och lite kyla .

Tjenaaaa,

Jag sitter och lyssnar på Håkan och kollar i min älskade IKEA katalog för sisådär 100:de gången eller något? Har nu hittat massa mer jag kan tänka mig att ha i mitt rum. Fast jag har ju ångrat en del gamla grejer så det kanske jämnar ut sig. Jag är helt inne på att mitt rum ska bli helt perfekt, när målningen börjar så lovar jag att visa bilder här som håller er uppdaterade.
Just nu är det inget roligt att se, det slipas förfullt i rummet nu för tillfället. Det är pappa som jobbar med det, jag orkar inte. Jag är så trött i mitt huvud så jag orkar knappt höra ljudet här i köket, tänk då inne i rummet....mmmmgott!
Så jag försöker lyssna på Håkan kanske det ska vara egentligen.

Jag drömmer om pengar, att bläddra i katalogen gör mig såååå sugen på alla sätt, som sagt ska det vara helt perfekt men eftersom pengar finns det inte gott om så tar jag helldre lite längre tid på mig att inreda så allt blir...wonderful!

Undra om man blev lite förkyld igår? Jag träffade Awesome på vårat ställe, aka frölunda torg hahaha. Vi kände att nu var det välbehövt med vårat pooooowerkaffe . Och det kan man kalla power. Vi satte oss ute. Uuute fattar ni? Men det är så vi rullar, ute på frölunda torg med kaffe i näven, oavsett kylan. En timme och en kvart svichade förbi som bara fan och sen var det dags att sätta oss i varsinn bil och åka.

Jag åkte då till Robin en sväng och tjöta lite, jag var nog helt hög på kaffet när jag kom dit, tror jag ;P För sen så PANG va trött jag blev, det som höll mig vaken var nog konverstationen om våran vänskap där. Att jag inte kan förklara skillnaden mellan vänskapen 2008 och vänskapen nu, förutom att det är mer riktigt nu. Men då kom han den dära smarta, med grejen att 2008 var det bara en ytlig vänskap, vi hade roligt och så men inga samtal, tro det eller ej. Sånna grubblare vi är så diskuterade vi ingenting, jämnfört med nu då det är samtal nästan hela tiden. Alltså mer själsligt. Går igenom problem tillsammans och blir mer sammansvetsade.
Min bästa vän i hela världen!

Jag vet inte vad jag ska göra idag, jag är lite trött men jag vill ändå inte ha tråkigt. Dom ska ha myskväll här ikväll.........Jag menar aa visst okej för chips och dipp men nääääe jag kanske tar mig hemifrån iaf ;) If you see my point !

Sen undrar jag också varför jag har så kort stubin denna veckan ? Jag är nog lite bitter. Skämt har inte varit lika roligt denna veckan.

Men jag försöker vara positiv idag, säger positiva saker och så.
Prova? Säg något positivt till någon person idag så lovar jag att både du och personen i fråga kommer att må lite bättre. Kallas, uppmuntran. Hahaha. Gör det bara gör det.

Peace!

någon dag e jag din jakttrofé som du övergav .

Jag vet inte om ni har tänkt på det, men jag är väldigt duktig på att haka upp mig på saker, som igår. Jag och Coffe gick inne på Coop och så kommer de såhär i högtalarna :

" Tack för maten den var platt, mitt på bordet stod en katt, katten hette John, John Ernst Magnusson."

Denna gick jag sen och sa om och om och om igen för stackars Coffe, sen kommer vi hem till Robin och jag säger den till honom med. Den snurrade sen i mitt huvud, större delen av kvällen och natten.

Jag har bloggstopp i hjärnan just nu, men mina fingrar vill skriva. Men då kom jag på en sak, jag ska skriva in en text här som är en del i Håkan Hellströms "Försent för edelweiss". Varför ska jag göra det? Jo för även omman kanske inte lyssnar på Håkan så tycker jag att man iaf ska få en chans att se konsten i texterna han har. Läs och njut.

Du säger att kärleken aldrig var till för dig, att du aldrig känt vinden högt över trädtoppen,
Du säger att den delar sig vid kinden och blir hel igen bakom dig,
Varje moln är trasigt, du räknar allt sorgligt natten lång,
Och hon du älskade en gång och kanske älskar än.
Spelar det nån roll, nej kanske ingen, kanske allt egentligen.

Du säger har du tändstickor, ja tillräckligt om, du vill bränna ner Stockholm
och har du vin och sprit så att det räcker att få hela världen, full av sorger,
Allt är försent, försent för vin, försent för kärlek ren som snö,
Inatt finns inget väg tillbaks, ingen alls.

Vad tycker ni? Han är poetsik den killen. And i love it!

Det får faktiskt duga för tillfället ? Jag ska försöka få bort mitt bloggstopp i huvudet så hörs vi snart,

P e a c e .

en blick säger mer än tusen ord.

Ta två minuter till att bara stanna upp lite mina vänner, titta ut igenom fönstret om ni är inomhus, ser ni ? Sol och klarblå himmel? Jag ser det iaf och jag satt här med mitt kaffe, inte mitt morgonkaffe utan mitt " paus i slipandet av rummet" kaffe och tittade ut en stund, fastnade med blicken mot träden bakom min granne här.
De gröna träden sträcker sig uppåt och möter en så klarblå ljuvlig himmel. Vad får det er att känna ?
Jag känner mig lugn och att jag fylls av minnen, sommaren är inte så långt borta som vi tror. Den var här nyss, den finns kvar i er om ni känner efter.

För visst känns allt så fruktansvärt mycket jobbigare när det börjar bli kallt och grått och bara hängigt ute? Klart du blir hängig själv då. Men så kommer det sånna här dagar och påminner dig om saker du mår bra av .
Njut av minnerna från sommaren när ni har chansen så är det snart en ny sommar här !

Fast iof så är det väl många som vill uppleva julen med? Jag vill ha lite jul faktiskt, men sommaren ligger mig varmast om hjärtat. Haha varmast!

Nääääe ta er två minuter och bara stanna upp lite, ta ett djupt andetag och njut lite i dina egna tankar så hörs vi snart igen.

På återseende friends!

Peace out!

när hemma är borta, så är borta hemma .

Om man ser till rubriken här ikväll så kunde jag inte komma på något som stämde mer idag. För jag satt i mina tankar förut påväg hem från Kållered och kom att tänka på varför jag just känner mig som mer hemma där än vad jag gör här.
Där är man del av en familj som inte tar en för givet och som absolut inte får en att känna sig så...hm ensam är nog ordet jag letar efter där.

Hänger  ni med i vad jag pratar om just nu ?
Bara för att man är 20 år så ska man fortfarande känna sig som man är del av en familj istället för bara själva grejen att man är de ?

jaja, off the family subject. Det är lite boriing right ;)?

Jag måste ju bara berätta också om igår, vi satt hemma hos mitt hjärta, aka Robin, hela dagen, eller...jag och robin gick upp vid ett-halv två, drack vårat kaffe och tog bilen ner för att handla, när vi gjort detta åkte vi tillbaka hem och aa..bosatte oss i soffan, vilket vi gjorde ungefär hela dagen. Vi var faktiskt en sväng på Kafé skåne också en snabbis och köpte goa mackor. Vad kan man göra i en soffa en hel dag kanske ni undrar ? Ja större delen av dagen ägnade vi oss åt att spela tv-spel, bilspel, vad kan det heta ? Typ Forza kanske ?
Whatever, det var ett bilspel iallafall!
Jag och Zandra gjorde spelet så mycket roligare, det kanske var så där extra roligt för att klockan var hyffsat sent iaf och man var övertrött? Fick mig ett par goa skratt iaf.
Zandra gick hem och coffe gick upp och la sig, tiden gick och jag kände att huvudvärken jag hade innan börjat bli värre och jag visste vart det startade, i min fula nacke. Inte nog med det så började min rygg verka också och jag visste tillslut inte vart jag skulle ta vägen, försökte gå upp och lägga mig men det gick inte så bra heller. Men jag somnade väll tillslut av utmattning.

Det är inte roligt att ha ont i min ålder, eller...det är väl inte roligt att ha ont i någon ålder men jag menade mer att det är väll inte så vanligt. Meeeeeen är man för lat för att göra något åt det så är man :)

Jag sitter just nu och kollar på " Mask", inte han den gröna figuren utan en film baserad på en sann historia tror jag det var, en kille med en sjukdom som gör att hans ansikte är lite konstigt. Mycket bra film måste jag säga, och Cher spelar mamman med. Mhm det är vad jag gör just nu! Och dricker min underbara cola också såklart!

Jag saknar min vän, min bästa vän, min älskling, mitt hjärta och mitt allt .

På återseende hotties ;)

P E A C E !

Is the world big enough ?

Vi sitter här på kvällskvisten och just nu diskuterar vi länder vi vill åka till, bo i och aa, drömmer om :) Det började med ämnet om lovely lovely New York <3 Sen gick det över till L.A eller varmare städer överhuvudtaget! Ni läste om mina drömmar om ändring här i inlägget innan kanske ? Jag känner iaf att jag behöver resa NUUUU! Jag vill ut i värmen och se underbara saker! Men har tyvärr inga pengar till de, men ja..det blir ju lite motivation iaf att sätta igång med sökandet efter jobb och letandet efter utbildningar!
Zandra och de töserna drar till Thailand i en fucking månad i november, men ja tack, ge mig ? Andreas och Jessica drar till New york i vinter - Får jag plats i väskan tro ? Sofia är i Chicago in this very moment, ska vara i ett år...Upplevelse MHM!
Återigen, vad gör jag? Jag har min tv haaaaahaaaaaa ;P Det blir att sätta upp mål i livet nu och bara beta av dem, jag hade nog lite åldersnoja igår tror jag. Meeeen hallå 20? egentligen? vad är det ? ingenting. Dream dream dream ! Ingen har rätten till att stoppa dig ? Kämpa för vad du vill och vad du önskar. W O R D ?
Mm ja ser ni den nya designen nu? Erkänn helt awesome fin ? Jackpott kära Robin!<3 tack så väldigt mycket söt ! Vi sitter också här och är sjukt sugna på macka från Skåne, men vi är rätt fast här i huset idag haha, så en annan dag Skånemackan! Vad ska jag göra nu ? Jag ska la se på tv med min älskling, och nej...vi är inte ett par, kommer förmodligen aldrig bli ett par heller hahaha! Det är faktiskt lite roligt om man tänker efter, alla runt omkring oss har nu på senare tid fått för sig att vi ska bli ett par eller redan är ett ? Och det med att vi redan är ett får mig att skratta, för då betyder ju det att det är personer som ser oss som ett par utifrån..och hur beter vi oss då? hahaha, vi är bästa vänner och ser ut som ett par ? What is wrong, haha! Skeeeevt!
Jaja juste! tv vare ;) P e a c e /C.

C h a n g e ?

Det kom som en smäll bara nu för en stund sen, jag vill ha förändring! Mm okej tänker ni då, vadå för förändring?
Ska jag vara ärlig? Så vet jag inte det, för jag vill bara ha förändring. Förändring i mina rutiner kanske? i kläderna? i umgänget ? i min personlighet ? i kärleken?

Jag vill utmana mig själv! Från små till stora saker, jag vill ha spänning och jag vill ha roligt. Det är nog det främsta jag vill ha, roligt asså. Jag vill ha skrattattacker som får dina ögon att fyllas med tårar och jag vill ha skrattattacker som gör att du inte får någon luft för en stund för man kan seriöst inte sluta skratta. Ni vet säkert vad jag menar. Jag vill känna ren glädje i hela kroppen!
Jag vill ha spontana roliga galna grejer i min vardag. Allting nu känns bara så....blöööööh BORING! Alla dessa drömar men gör ingenting åt dem...Ursäkta att jag klagar men seriöst? Vad gör jag om dagarna egentligen.

Alla runt omkring gör liksom olika grejer, som  verkar så äventyrligt och roligt...Medans jag ruttnar fast i min säng vid min tv med min cola, näe jag vill verkligen ut och se världen! Jag vill kunna gå ute utan att känna att jag egentligen inte orkar, att jag är nog lite trött i ögonen, jag vill känna mig pigg och glad och AHHHH jag vill bara skrika tills mina lugnor är tomma. I WANT TO BREAK FREE!

I'm ready to spread my wings and fly, so....let my fly!

/C

Although there's pain in my chest I still wish you the best with a... Fuck you!

Jag sitter i min säng hos mamma i mysbyxor och t-shirt, vilket jag gjort hela dagen..Jag vaknade klockan 1 av att Pripps sprang runt i lägenheten och pep då han hade fått syn på mamma nere hos  grannen från balkongen.

Jag har suttit här i min säng med min Coca Cola och min tv. Jag har iof varit ute i ungefär 20 minuter med Pripps på eftermiddagen. Och jag är så trött idag, och jag har inte ens gjort någonting :/ Har hostat lite med så jag hoppas verkligen inte att jag blir sjuk. Igen. Förkylning och jag kommer aldrig överens, jag åker alltid på en förkylning.

Just nu är det biggest loser, något special program om hur dem ser nu och har det hemma efter deras tid i programmet. Dom visar bilder på vad dom gjorde förr, satt i en soffa och åt och drack onyttigt. ehh......Jag kanske ska gå och byta min cola mot typ...Vatten ? Hahaha.
Robin säger att jag är så tjock att jag måste söka till Biggest Loser Sverige ? Whaaaaaaaaat ?
Jag har seriöst tänkt tanken att tänk om jag vaknar en dag och är typ...tjock hahah! Det hade egentligen inte förvånat mig för jag är inte särskilt nyttig i mina matvanor ;P Colan är min drog till exempel? Och chipsen, usch usch jag har ätit farligt mycket chips i mina år. Alltid Alltid OLW sourcream and onion. Mina älsklingar ;P

Snart blir det väl en snyggare design här på bloggen med, Robin satt till fem inatt och fixade fram jättefint, så snart blire chaaaaange :)
Vi satt också igår och började på en playlist som vi ska till Robins födelsedaaaaaaaaaaaaaagsfirande :) Han fyller ju ändå 5 år liksom. Måste ju ha lite musik, som...En elefant balanserade på en liten spindel trååååååd.

Hahaha näe, tänk på blåvalar.

Peaaaaace out!
/C

den dära dimman .

Tjenaaaaa.

Jag sitter för tillfället hemma, all by myself. Jag skulle hellre varit kvar i Kållered med mitt hjärta och den dära underbara familjen. Men jag kom ju på att imorgon är det Stefan Andersson som jag och min syster skall se, inför hans nya skiva. Meeeeen jag bara kände idag att orken och känslomässigt hade jag nog mer behövt att vara kvar där borta. Don't get me wrong, att se Stefan Andersson ska bli mycket trevligt faktiskt men jag hade mer önskat att det inte var imorgon så jag kunde få andas ut lite till. Bara liiiite till.


Igår, ja-a what about yesterday?
Igår vart vi ute på krogen, för att möta upp Benjamin och David då David fyllde 20 år :) Jag, Honky Tonk, Sara Coffe och Kewan förfestade hemma hos Honky. Kommer fram till att, hm vi tar 10 över elva bussen in. Gick det en buss 10 över elva? Svar nej. Vi började då vandra ner mot stationen för att ta någon annan buss där nereifrån men inte hann vi den heller och tåget gick inte, så vi tog en taxi. Och i taxin började vi med språklektioner, kewan och taxichaffören stod för detta :)
Vi mötte Mård och hamnade på rockbaren, total ovärt om jag får yttra mig om det. Men det var iof jag som sa att vi skulle gå dit, det var för ja, Davids skull då.

Sen bestämde vi oss för att dra ut därifrån, vilket tog såååå otroligt lång tid på det fula trånga stället. Och han som stog i garderoben, blir enkelt förklarad som en I D I O T . Förstörde ganska mycket av kvällen för min del då jag blev så arg att jag inte kunde släppa den sviniga stilen man blev bemött av.

Vi hamnade tillslut nere på centralen, sara tog sin vagn hem och vi gick vidare mot tåget. Vi väntade på tåget i 45 väldigt kalla minuter och jag och robin, vi bråkade inte riktigt men kom inte riktigt överens för en stund där. Jag blev rädd och min känslomässiga ostabilitet satte igång. Jag känner att jag kanske överreagerade men mina tankar tog över och det blev som det blev. Ingen fara skedd !

Tror ni man kan fästa sig vid en person lite för mycket? På så sätt då att man är lite smått beroende av personen. När jag är med Robin så känns det som 5 minuter. När jag kommer hem tills nästa gång jag ser honom, så känns det som evigheternas evighet. Det gör ont i mig att inte vara med honom. Vi har något speciellt, jag skulle inte klara mig utan honom. Och det är lite läskigt.

Mmmmmmmmmmmmmmmmmm upp och åka till mamma imorgon var de...Sova nu då kanske ? Kan inte bli krångligare ibland.

Peace out !
/C.


försöker känna peppen .

Idag blire utgång, jag vill verkligen gå ut och ha roligt, men jag är bitsk idag, varning varning. Gick och la mig en stund till förut det hjälpte lite men det är för mycket botteld up inside. Jag ska dock inte förstöra kvällen med att bryta ihop, BIG NO NO på det.

Önskar jag kunde få tillbaka både min ork och min glädje bara. För jag orkar ingenting och jag gråter ? För ingenting. JIPPIE!


Save me from danger ?

are you afraid ?

Min mamma och jag satt och pratade igår om att när hon var i min ålder så kunde hon gå hem på kvällarna utan att vara det minsta rädd. Inte ett dugg rädd för att någon skulle hoppa på henne och inte att någon skulle på något sätt göra något för att skrämma henne.
Till skillnad från idag då det är med stor risk du vandrar hem i natten alldeles själv. Den dagen friheten togs ifrån samhället, var det någon som la märke till den dagen? Näe, friheten är bara borta? Bara så, poff.
Jag vill inte vara rädd. Jag vill inte att man ska behöva gå runt och vara rädd. Och om du är rädd framkallar det fördomar och har du fördomar så blir det bråk blir det bråk så blir samhället ännu värre. Jag tror att stupar utför nu. Världen runt dig ballar ur, vad gör du?




Jag känner mig ensam. Jag mår inte bra på insidan. Jag vet inte vad jag ska göra längre ? Kan man bara bli knäckt ett visst antal gånger ?

Snälla se mig.