Galet ändå.

Tjilivippen!

Då var de snart slut på lovet, bläh på det. Orkar inte gå tillbaka till äckel skolan, för mycket att göra och för lite ork helt enkelt! Nä men jag måste skärpa mig nu asså, man vill ju inte få IG egentligen..

Vad har jag gjort detta lovet egentligen?
Jao pappa fyllde 50, vart i stan köpte tåg billjetter, vart i stan igen och kollat på kill grejer, typ vad kan man köpa till en kille som fyller 19? De blev en Dolce and Gabbana parfym, as gött  luktade den ;) Jag har märkt att när man är i stan och står och går runt så svankar jag väldans mycket ,så min rygg värkte apa sen efter typ 2 timmar av vandrande. Men de fick helt enkelt gå :)

Sen har vi vart hemma och spelat Monopol, as roligt ett tag där^^  Erikas konmentar " Neeej nu ska du inte vara sånn" hahaha aa ni fattar inte men de va roligt iaf^^Så söt är hon!
Sen har vi också hunnit med att äta våfflor, gooooott!

Idag fikade jag med Seese <3 Lika trevligt som allitd! Och jag och sissi kom på att hon ska få ett lock öl av robin ^^ haha och eftersom jag va så snäll så skulle jag få hälften sa hon hahaha xD roligt, så vi hoppas på ett lock öl nu :) (A) Yeeeees, love you beatch!

SIMPLE PLAN imorgon ffs!! <3333 Så ballt jag är helt WEEEEEEEEEEHOOO! ;D
Tåg i 5 timmar så värt! Gooosch så kuuuul <333 Gladast ever liksom!

Goooosch jag bryr mig inte ? Låt mig fucking vara ist.

Jao, ha de people! :) Pöss

50 år igår :)

Jao, pappa fyllde 50 igår :) Öppet hus vare ;) As nice, lite segt i början men det blev mer party senare! Min middag igår bestog typ av godis och tårta...Så jag mådde inte så bra sen på kvällen, hade frossa och grejer  :S
Meen benjamin och linda va här med mig och min bror bjöd oss på öl, mycket mycket trevligt :D Sen körde vi Guitarr Hero, sen limbo^^  Hahaha! Ja, nu är det bara en månad kvar tills han ska ha sin riktiga fest!

Jääääj!! En vecka kvar ! Nästa lördag gäller det =)!!! Jag har längtat så mycket så jag tror jag dör eller nått! Nästa Lördag, Simple Plan på Cirkus i Stockholm <3 Lovelovelovelovelovelove!


YeahYeah, Ska kolla på film och chilla nu :) PÖSS!

Trök.

Tjilivippen!
 
Jag sitter här och kollar på "Fäst vid dig", den är lite rolig så :)
Jag har så trååkigt..Och ont i handen har jag med, gick ut med hunden nyss, som btw nte är våran hund..Vi passar han i en vecka, dock vill jag ha en egen hund =/ Han drog så mycket så jag fick as ont i handen..Sen när vi va påväg hem kom de själklart två harar, jag hade tur som ens kom hem liksom..^^ Damn va han drog!

Jag är ledig imorgon gött :) Inte för att de är så himla stor skillnad från mina andra fredagar då jag bara har en lektion från 09.20 - 10.40 .  Men jag slipper gå upp tidigt imon :))

Idag va Fredrik Reinfeldt på våran skola, de va en väldans ståhejj, jag fattar inte riktigt varför^^? Jag satt och skrattade åt alla, han kom med typ..2 livvakter..? Sen Tv4 va där ofc. Jag ville bara in på lektion, bort från alla människor som samlades där...Så när vi kom in på lektion kom dom på att dom ställde in den för att man skulle få plats till att de presskonferansen dom skulle ha..I vårat uppehållsrum:s? Ja men vi kör på de^^ Jag och johanna gick igenom glosorna sen drog vi hem, palla kolla på han^^.

På tv4 nyheterna sa dom " De va demostration, den va liten med högljudd"Haha. Mobbat de måste ha varit..han kommer till burgården och de blir världens grej, han va där för att prata med några BF:are..Så är det typ..aa 5 elever som går bakom honom hela vägen upp och "demostrerar" Hoho!
Sen sa Fredrik i egen hög person " Är man politiker får man ju lära sig att man inte alltid är omtyckt överallt"

haha aa vad gör man, jo går hem^^ Palla.

Pusshejj!

Woah!

Tjilivippen!

Idag kom jag och Erika fram till att det är bara 40 skoldagar kvar för henne innan hon tar STUDENTEN! Så roligt kommer det bli!!!<333 Min älskling tar studenten och de är hennes dag! Hon ska få en massa grejjer av mig :))<3!
Jäääj :)<3 Fan va roligt! Asså studenten längtar man ju till sådär lagom mycket..jag har då ett år kvar..=/  Men vi får hoppas det går fort! Jag vill också springa ut och gapa och sen festa loss! Bara släppa skolan! Härligt värre!


Jäh, fortfarande sjuk. Hade prov idag också, hoppas att de gick bra nu, måste skärpa mig faktiskt..IG varning i svenska är lagom bra, nä nu ska jag försöka satsa, det är ju snart lov och snart praktik :)) Jepp.


Tråkiga måndagar... Fan. inget att se och så är det början på en ny vecka med..Bläh!

Woah, måste berätta en grej, i lördags när vi åkte in till stan och skulle se på bio, så hände veckans grej på bussen, linda satt på kanten och sitt säte och bussen typ bromsar..och han bromsar hårt! Så hon ramlar ner för trapporna i bussen och hamnar vid mitten dörren, på knä.. och sitter emot mig och elinore, så roligt såg det ut,,Och jag blev så chockad, hon liksom bara försvann.:O Aa jag frågade om hon va okej,,och allt sånt, och de va hon..så började jag as garva! För jag såg bara den bilden när hon föll..den va in tatuerad i mitt minne..Skadeglädje va de, uuusch och fyy va hemsk jag är^^ Men det va lite smått roligt så :)

Som idag, Dagens, johanna slår sin påse med böcker emot jennie och påse går i sönder så hennes böcker hamnade på marken, de va också lite roligt^^ Haha


Aja pusshejj!


Sjuk.

Tjilivippen!

Jag är förkyld. Och så har jag Svenska prov imorgon, på Upplysningen..så idag har jag pluggat typ hela dagen, eller så gott jag kunnat.. Så tog jag tabletter och sov i en halvtimma, ställde till och med klockan^^ För att försöka börja plugga igen, så nu hoppas vi att det inte blir IG på provet iaf^^


Såg nyss på "Att göra en pudel" på 5:an
Den va ju bra^^ Jag vet inte vad ni tycker men den va bra :)) Jag tycker om kärleksfilmer och drama^^Mycket drama.
Igår va jag på bio också med Linda,Alexandra och Elinore, De va as mys :) Bästa filmen hittills iår.
Dom lyckades verkligen med känslor..tror jag höll på att lipa flera gånger i filmen, och så va den lite rolig ibland..Den va väldigt känsloladdad. As bra film! "P.s I love you" Heter den..VÄÄÄRD ATT SE!

Jag försöker. Verkligen. Det är svårt för jag hamnade där..jag blev liksom fast för jag trodde de skulle bli bra..Men näe..De är det som gör det så svårt att acceptera..Att jag är fast.. Men jag försöker..Och jag går runt med mobilen hela tiden, för att ringa eller skicka sms..Men jag gör det inte..För jag tror.. Att det bara skulle bli värre, och vad hjälper det näe allt redan känns som värst..Fan du är bäst. Men..aa.Jag tar hellre ett steg tillbaka då och mår dåligt och tar emot och ser glad ut, än gör situationen värre för oss.


Men men, Pusshejj!