Vår i hjärtat !

Goddag kära folket.

Nu sitter jag i Studieverkstan med Jessie och Sarus och väntar på att dom ska göra klart sin powerpoint för projektarbetet :) De är sååå härligt väder ute igen att man märker hur de gör alla mer glada och lite mer lättade ! Vår vår våååår <3
I onsdags va vi i Bockaberg med alla BF3:or och hade "läger över dagen" . 11 timmar var vi där och när vi kom fram va de frukost som våran klass hade hand om, sen va de aktiviteter klassvis som vi hade gjort i skolan om allemansrätten. I början va de molnigt men de sprack upp senare under dagen. Vi gjorde sen aktiviteter i grupp om tre personer, och skulle bygga en Fågelholk, sätta upp ett tält och packa ner det igen, sen koka vatten i ett sånt kök..som man har ute i skogen som jag inte kommer på vad det heter ^^  Sen spelade vi kubb och gick runt lite fritt, sen spelade hela våran klass Vollyboll :D Så sjukt kul var det! Ibörjan fick vi inte ens upp ett spel men sen kom vi igång och de va så jävla roligt! Alla skrattade och mådde bra, de va bra stämning i klassen och det behövdes verkligen, tro mig. Vi spelade i ungefär...2 timmar och sen va de slut för dagen så åkte vi hem igen ^^. Jessie fick så sjukt mycket mat med sig hem för de blev en massa mat över, och eftersom dom hade de tajt med pengar så har dom nu fått mat som räcker i ett år eller nått xD Nej inte riktigt men mycket!

Nu börjar dom bli klara här så nu ska jag och jessie in till albrekts guld och köpa present till hennes lilla syster till konfirmationen :)

Skrev bara lite allmänt här så jag hade något att göra undertiden, men men, JA JUSTE! Jag ligger fortfarande på MVG i teckenspråket!

Puss Puss !

Underbara dagen !

Godkväll !

Idag va man på brandstationen med klassen och JÄVLAR va hett de va ;) Sen kände jag inte för att gå på teckenspråket men de löste sig, de va inte jobbigt idag, men jag är helt spänd för jag vill ha bra betyg i B kursen med, jag kan..om jag orkar och vill . Jaja vi får se med det :)

Sen då, åkte jag till Kållered för att vara med Robin, så jag mötte mård vid tåget så väntade vi och sen kom han traskandes i solskenet lilla robin :)<3 Vi gick och handlade och sen gick vi i lugn och ro hemåt, la oss en stund i sängen och softade lite sen gick mård hem så skulle robin laga mat ^^, haha, söt! En hel flod av vatten va de på spisen sen, hahah de va kul ^^ Men maten va faktiskt god och jag behövde mat i min maaage ! Sen kollade vi på massa bilder från förr typ där dom va så otroligt söta ! Innan jag skulle bege mig hemåt kollade vi lite på Walk the line och hade allmänt mysigt, lugnt och skönt =)

För jag älskar honom,Robin.

Jag blir helt lugn och lycklig när jag är med honom, och han får mig alltid att må bra . Har ni känt någon gång att ni älskar en person så mycket att ni inte vill släppa taget om man håller om den ? Att bara känna att tiden som man har personen man älskar i famnen, den tiden kan vara i evighet, att man kan sitta så hur länge som helst utan att säga några ord och bara känna att...Du är med en bästa vän. Jag älskar honom för styrkan han har, och för personen han är. Jag mår bra när jag är med honom för jag litar på honom och jag slappnar av i hela kroppen. Att hålla om min vän, får mig att aldrig vilja släppa. Du är min bästa vän älskling, och jag kan inte förklara hur mycket du betyder, orden räcker inte till. Jag kommer seriöst inte på något ord som känns så stort och som betyder lika mycket som du. Du är större än vad ord kan förklara. Du aa..Jag älskar dig <3

woah..Aa men nu ska jag stänga ögonen för natten så vi hörs av :)

XoXo C.

Skärtorsdagen .

Godmorgon Godmorgon :) .

Hoppas ni har haft roligt på lovet, för de går sjukt fort och snart är de tillbaka till skolan som gäller, och sen...Studenten :)
Jag längtar så jag spicker ! Bara att tänka på de kan göra en hel dag toppen bra för du visar ett leende på läpparna, och så ser man hur det sprider sig till personer runt omkring.

Jag har tänkt på en sak dom senaste dagarna, om drömmar betyder någonting ? Då menar jag dom drömmarna som säger dig något på morgonen när du vaknar som " varför blev det så? vad har jag gjort han/hon ska bete sig så ? " Hänger ni med? Tre nätter som har gått nu har jag drömt drömmar som fått mig att vakna ledsen, förstörd och arg för att logiken i drömmen stämmer inte överrens med min verklighet, men kanske är de så att jag försöker säga mig själv någonting igenom att i drömmen ta till personer som jag vet jag tar åt mig av. För att på nått sätt har ju budskapet förmedlats men  nu är frågan.. Vad ska jag göra åt saken ? Och är de ens rätt budskap eller är drömmarna jag drömmer skuldkänslor för någonting? Eller att jag kanske vill innerst inne att personen i säg ska må lika dåligt som jag över vad som händer och har hänt, att jag vill att den ska visa att den blev sårad med och mina drömmar gör detta? Jag drömmer varje natt, och oftast drömmar som gör mig glad, som är roliga och inte det minsta dramatiska. Men tre nätter i rad att bli ..påhoppad för att jag förstört denna personens liv och sårat den..De är för obegripligt i min hjärna . Ni vet, när någon säger typ " de va som en dröm" eller " de känns som jag drömmer " så brukar ju de för de mesta kopplas ihop med något lyckligt eller någon härlig känsla som rusar igenom kroppen, men alla vet väll att en dröm inte är som man beskriver en dröm i en film, de kan va dom mest..knepigaste drömmarna man har,  inte alls kopplat till prinsar och vita stora hästar om ni förstår mig nu . Så om mina drömmar betyder något nu så har jag iiingen aning längre om vad jag ska ta mig till, vill inte fortsätta drömma dom..Men de känns som att gör jag inget åt de är de krig i mitt inre och drömmarna försöker få mig att fatta.

Tror jag ska gå ut och gå och clear my head lite grann, to much is to much.

XoXo .

Alla dessa tankar i ett globalt perspektiv .

Tjeena :}

Här sitter jag hemma hos Puppy Påhlsson med Albin och vi har världens disskution om religion och vad man tror på och inte.
Jag som började med mina förvirrade och övertänkta tankar om en bok jag läser, och vi kom in på Gud. Vad han gör,har gjort och vad allt betyder. Här sitter vi , en som inte tror alls,en som tror, och jag som tror på nått, men drunknar i mina brister på fakta om vad som egentligen har hänt. Jag som förvirrar mig själv av att tänka på sådant som jag aldrig kan få reda på utan bara helt enkelt måste tro på.
En sak som jag tror på är ödet. Fråga mig inte varför men de är något som säger mig att, Näe carro du tror på ödet. Ödet står dig nära.  Men hur ska man kunna förklara ödet? Det går inte, man ska nog inte försöka förklara ödet. Men jag läste ett citat från min bok : Gud ser det förflutna,nuet och framtiden, så därför kan gud inte bli uppröd för mina handlingar .

Och Albin sa senare i konversationen att om ödet finns är det som allt i livet står redan skrivit på ett papper om vad som ska hända. Och då sa jag, precis som gud då . Allt går runt i en stor cirkel och med religionen kan man inte få reda på faktan, alla handlingar och allt som har hänt är något vi människor måste tro på eller komma fram till att man inte trór på för att få egen frid och lugn i kroppen. Hjärnan klarar allvarligt inte av att försöka hålla kolla på allt som har hänt, right?
Han som skapade jorden måste haft ett syfte, vad är det syftet? Vad är syftet med alla människorna, ska vi lyckas med något? Eller har vi förväntningar på oss nu medans vi lever vårat liv? Vet inte vad jag är inne och babblar om nu men alla stora frågor som sätter en sprätt i huvudet om vad man egentligen gör nu.
Men tillbaka till tron, efter denna långa disskution så har man kommit fram till att saker man själv ser som oklart ser andra klart, och man kanske ska hjälpa varandra med dessa knepiga situationer, jag har iaf kommit fram till att jag tror på gud. Robins kommentar hjälpte mig oerhört, Skulle 6 miljader människor gå runt och tro på något som vandrat runt här i 2000 år som inte är sant? Eller iaf har något med sanning att göra?

Tänk på detta och ge gärna kommentarer för de är ett stort ämne. Skulle gärna bloggat mer och skrivit mer om mina tankar som påverkat mig här ikväll men jag och albin måste börja kila hemåt. Men vi hörs och ses här imon eller om några dagar så hade så bra och ta hand om varandra!

Robin Påhlsson, min bästa vän. Kärlek till dig.

xoxo carrro .