Handlake Village.

Tjilivippen!

Idag har man gjort mycket, gick upp 9 och åkte till IKEA kållered med pappa, köpte massa nya saker till badrummet och lite till köket och lite till mitt rum ;) för pappas presentkort, mohahah!
Sen va de hem och va hemma en kvart, sen iväg till The studio, aaaas kul! tog iof 5 timmar men de va kul, och priset på bilderna...lite jobbigt...men.. aa kul :D Hoppade över dansen för jag är sjuk och de tog så lång tid där att vi va helt slut efter dagen på the studio. A juste...min förkylning, i fredags regnade de och jag hade skinnjacka..och krångel krångel som de cva!!!!!! så blev man lite kall...halsont dagen efter och söndags va de match..5-2 till oss mot elfsborg, bästa matchen och så jävla rolig! Sen så stog jag ute i 40 min typ och väntade på folks, skulle hem till sebbe som firade sin födelsedag som är idag :)
Så grattis till Sebbe och grattis grattis grattis till robin som dom både fyller 18 idag :)


Idag... ett år tillbaka...28/10 -07...vet ni vad som hände? ...Not a clue?..... SM guld<3 ooh bästa dagen...ljuvligt..bäst...lyckligt.!

Om en låt kan rädda en dag.. så Handlake Village <3

Tack för idag..hm vad ska jag säga mer...Grattis..har jag sagt. uhmm aa^^

Pusshejj!

Then don't do anything to be " i'm sorry " for.

Tjena mors!

Nu är det lov för min del för jag är ledig imorgon! Ska ner till ULLARED :D:D:D Med mamma och linda, awsome!
Jag somnade på vilan idag, så djupt att när ett barn hoppade på mig när vi skulle gå upp så visste jag inte vart jag var någonstans, helt creepy ^^, Sen va de jättegod tårta idag! En i personalen som hade fyllt 50 så namnam!!!!  när vi va på morgon möte så fick vi tårta, och jag skickar ett sms till erika och säger att jag fick tårta på jobbet, och får ett sms tillbaka, så kul! "På en torsdag:O" hahaha för vi kollade på johan glans igår, och skrattade så mycket!

Sen kollade vi på Simpsons, de va ju dagen garv ändå:

Wiggum: Well, I'd like to thank you for co-operating with u- DID YOU DO IT!?
Marge: Chief Wiggum, Homer and I are innocent.
Wiggum: Oh, sorry Marge I can't believe I tried to trick you with such an underhan-- DID YOU DO IT!?
Marge: NO!
Homer: Now if you'll excuse us we'll just.. DOES THAT EVER WORK!?
Wiggum: No, never does...

Haha ja igår var det roligt :) Spännade i Grey's också! För jag älskar grey's <33


Jag blir så trött på de ibland..de är inte roligt längre..och jag orkar inte.. tyvärr...jag vet inte vad som händer nu, men jag kan inte ställa upp när man bara får sparkar tillbaka. I can't, har försökt och nu går det inte mer.Upp till bevis.

Ska ut med hunden nu men ha de gött everyone!

Over and out.

I miss you.

Jag saknar dig, och väntar på att du kommer tillbaka en gång till.

Jag är arg på dig för att du gjorde samma sak igen.

Jag är orolig för vad som händer nu.

Jag saknar dig och orkar inte mer...

Chilla på Chez!

Tjilivippen!

Idag är de min och sissis dag, chilla på chez heter den ! Vi är så trötta på allt springande runt och efter en arbetesvecka förtjänar vi en chill kväll på chez :)Jäääj, och de är tydligen hon som är bossen idag, stog i hennes horoskop.


Lejonet 23/7-23/8
Ingen märklig dag, bäst trivs du troligen tillsammans med goda vänner.
 Du är ganska nostalgisk just nu.

De va mitt horoskop de, så ikväll blir mysigt :D

Robin va alldeles nära mig idag men kom inte och gav mig kram, inte alls kul :( Faaaast positiv som jag är så får han jobba utan carro kram och de går ju inte, så haha!

Nu ska jag börja göra mig iordning, ska förfesta hos sofia :D
Ha de gött ikväll everyone, ta de lugnt och tappa inte bort er :D 

Puss puss!

Exhausted.

Godkväll kamrater!

Nu är det äntligen fredag och jag är sååå trött.Praktiken började i måndags, fast jag va hemma då. Man blir väldigt trött i huvudet av småbarn, men idag va första dagen som kändes faktiskt helt okej, handledaren och barnen och aa allt, det har gått en vecka redan och det har gått fort. Och jag är kär! Han är 1år och jag tycker vi passar ihop! Fast sen är jag lite kär i en 3-åring med, ur gulliga pojkar som gör dagen lite enklare :)  Och som jag och min handledare pratade om idag barn, och barn namn som jag ofc redan har bestämt. Och jag är mer inne på att ha pojkar, fast jag vill ha en flicka med. Men ååh vad jag vill ha pojkar. Noah och Liam är namnen och de är redan bestämt ;P<3 Och en tjej då vid namn Nellie :)
jaja, tillbaks till verkligheten och drömmarna får ligga på hyllan lite till.

Idag fyller Kärring 19 :D<3 happy birthday to you! Hörde att han va lite sjuk men hoppas att dagen va bra iaf :)

Idag har jag vart barnvakt..Fast när jag kom hem förut så va min syster inte hemma och ingen visste va hon va..Så här satt jag och väntade och klockan halv nio kommer hon hem med världens smile typ " Heeeeeeeej jag va hos en kompis! " vaaa skojjar du eller?. Men nu har vi tittat på idol,och väntar på att utröstningen ska börja.Undra när pappa kommer..Han är nämnligen på "After work",annat namn - supkväll!

Jag skrev till robin häromdagen att jag skulle försöka vara den positiva av oss två, meeen jag lyckades lite kanske iaf? :) Jag tänkte som så att eftersom jag brukar va den som klagar, så vände jag på det hela och va den positiva :)

Vad mer...Jag har inte lekt med Eurr denna veckan.. träffade henne typ 50 min i tisdags och då va det dans så det blev inte så mycket där heller,idag är hon på bio, ganska mycket just nu faktiskt. Hon ser patrik 1,5 och jag har redan sett den med min klass :D Grym film!

Lalala...Hm just nu är väll läget stabilt för tillfället, det är en dålig vecka och det är rööötet värre.
I'm flying without wings <3

Nu ringde chriss med..tjöt ^^, full är han med..haha.

jaja, over and out! puss<33333

Hum Hallelujah!

Hej!

Här sitter jag i min nya säng som står mitt i rummet och som då blockerar allt ^^? Mjuk är den iaf, sitter och guppar i den.
Ja, idag är de egentligen dans, men jag bangade den för jag har mina skäl. Allt har vart så stressigt, och mest denna veckan för nästa ska vi nämnligen ut på praktik, i 6 veckor, egentligen 5 min vi har en vecka lov mitt i, så de är bara tre veckor kvar till lovet..Sooooooooooft. Kan behöva de, är typ arg och stressad och aa..ARG!
Jag vill bara åka bort..Och utomlands..eller en spa helg! Eller som jag och sissi ska göra, vi ska dra någonstans nu till vintern, en helg typ till stockholm.Och bara mysa och shoppa och softa järnet. SKa spara pengar och vi drar typ....första helgen i december:) MYS! Girls weekend in the big city!

Varför känns det här som deja vu fast hundra gånger värre...Hur kan en människa göra samma sak igen, som man nyligen bett om ursäkt för!? Sån idiot du är, varför kan du inte va som du är när vi träffas? det här är ju två olika personer..jag saknar den jag låg brevid och tittade på när du sov, den som följer mig hem, den som tar hand om mig och den som säger att jag alltid kan ringa för de gör ingenting och de är bara roligt. Vart tog du vägen..För jag orkar inte vänta 3 månader igen.Det är tur att vi har praktik nu, annars skulle det vart min tur att springa ut från klassrummet.
Jaja,negativ jag ^^


På söndag fyller min älskling år <3 18, som hon har längtat och nu är det här! Och ja va roligt vi ska ha! <3

Imorgon vet jag inte vad jag ska göra, vet inte om jag skulle till robin, jag frågade men fattade inte vad som skulle ske riktigt ^^ och jag ska kanske träffa eurr också, jag får se vad som händer imooon :)

PUSS!