a break in the wind .

jag försöker hålla mitt huvud högt...att börja klaga lite mindre på allt runt omkring..Men kom på tidigare idag att för att kunna göra detta behövs det att folk slutar klaga på mig. Jag är bara en person, jag har känslor jag med. Allting kan knäcka mig så lätt nu för tiden. Känner mig instängd och pressad. Pressad till att göra bättre och vara bättre hela tiden.

Jag är tydligen inte bättre än såhär så förvänta er ingen mer ändring.

Karibien lockar mer och mer nu, 5 månader...Karibien..Aa men varför inte? Trivs ändå inte hemma just nu, trivs inte någonstans...Jo på ett ställe men där kan man ju inte vara hela tiden heller.

Känner bara....att jag vill bli räddad. Den känslan är konstat, typ RÄDDA MIG! Jag plågar mig själv.
Jag är utmattad, orkar ingenting mer. Orkar inte ta kontakt med mina vänner, och har nu typ...inga vänner kvar ? Good work.

Orkar liksom inte ens bry mig.

/C.

Guess what...Chickenbut .

Godkväll !

Här sitter jag i min säng hos pappa och det var inte sååå himmla farligt som jag trodde. Mamma körde hit mig förut och jag bestämde mig påväg från bilen till dörren att jag ska gå in med en positiv attityd och att vi kunde göra något med en gång så den stela tystnaden inte skulle hända. Så det gjorde jag, jag kom med idén att åka ner till färgaffären och kolla på färg till mitt rum.

Fick någon sån idé i mitt huvud att jag ville ha något fräckt och fräscht ! Och jag har ju innan varit inne på tre vita väggar och en svart. Men nu vet jag inte, jag vill ha något mer piggare, något snyggt och riktigt carro aktigt .
Så jag gick in i affären och gick direkt fram till den ljusblåa/turkosa delen. Mohaha ! Är inställd på att det kommer bli enormt snyggt ! I do it Carro style !

Och i min bokhylla så ska jag ha spotlights som ska lysa på mina underbara älskade 14 cm klackskor :D, sen de röda slingorna jag har i mitt nuvarande rum, en sitter under sängen och en ligger under bordet, dem är röda. Jag byter ut dem till blåa då så dem passar bättre till väggen. I can't wait ! Jag älskar att inreda rum, på alla möjliga sätt ! Minsta lilla ändring syns och känns i rummet på något sätt, och när du väl har lyckats så är det så skönt att vara där inne. åååh vad jag längtar !

Jag ville åka till min Robin idag, men hade ingen bil..och inga pengar på mobilen så kunde inte ta bussen heller. Men man kan väl inte alltid få som man vill heller :/ Sen har jag ju varit förkyld nu hela helgen och har det fortfarande kvar så vila kanske är bäst...Men booooring :(
Ska knipa ihop ögonen och försöka trolla *hokus pokus fillijokus*...................?

Näe jag är kvar i min säng..ATTANS ! :)

Nu ska jag kolla vidare på första avsnittet av Biggest Loser säsong 8 :)<3

Peace out, take care, /C.

Tomt .

Känner mig tom.

Kan inte vara glad.

Ett stort tomt hål.

Tomt..

Love is not a victory march, it's a cold and it's a broken hallelujha.

Håll i er för nu exploderar jag här.

Den stora såkallade underbara kärleken gör en knäpp i huvudet. Ofta du beter dig normalt på någon nivå när det har med kärlek att göra? Vad är det med kärleken som styr allt man gör?

Blir du kär aa men då är du som en annan person:
-du är överglad och vill bara studsa runt överallt.
-du blir nervös vet inte vad du ska säga eller hur du ska bete dig
-du blir rädd av vad som kommer att hända eller inte hända
-du blir efterhängsen och tjatig för att du vill prata med personen heeeela tiden.
-du bygger upp en framtid i smyg och ser er tillsammans i din värld.
-du tar skit för att inte förstöra vad som pågår imellan er
-du blir blind av känslorna för att inte se något som egentligen är självklart.

Ofta du är dig själv och beter dig normalt? Känslorna sätter sånt stort spratt i huvudet på dig att du vet tillslut varken upp eller ner?!

Till och med nu efteråt så viker jag mig för att på alla möjliga sätt behålla den lilla värdelösa kontakt som finns nu. Och jag blir så arg, det bubblar i mig! Jag är arg på allting nu mera, arg på dagen och ledsen på kvällen. Frustrerad för jag skulle behöva prata om vad som har hänt och vad som kommer att hända nu, nääe inte det. Varför skulle du förstå att jag behöver det? Jag skiter väll fullständigt i om du inte behöver de, men skulle det vara så svårt att ställa upp för att jag behöver det? Jaaaag?! Kanske behöver detta. Du är den enda som har svaren, ska jag då istället gå och undra över detta och låta tankarna gnaga i mitt huvud för jag undrar vad som egentligen hände? Goood. ta mig ifrån detta! Hur kan du ge kärleken en till chans hela tiden när det verkar som det bara slutar på samma sätt- känns som jag vill spy.

Och det värsta av allt är, jag är inte arg på dig för detta- Du gör mig bara ledsen.
ilskan är mot mig själv.

Peace out . C.


Cause it's just faith .

Godkväll .

Känner suget på en macka här, funderar på att gå ut och göra en..

Jag behövde skriva av mig, jag satt i bilen och tänkte - Carro, när du kommer hem ska du krypa ner i din säng koppla av, ta på myskläderna och skriva ett inlägg i din blogg. Du kommer klara detta, ta tag i ditt liv fifan! Skärp dig nu..ta din egen tid när du kommer hem och fokusera på dig själv.

Ursäkta om jag skrämmer er med min "prata med mig själv i tankarna konversation" men så vare iaf, jag kommer hem startar min underbara data och loggar ofc in på Facebook(vilket är otroligt lame egentligen) har fått ett meddelande på chatten som bara skakade om både hjärta och hjärna. Jag vet inte om det värmde eller om det gjorde saken värre ? Make up your fucking mind typ? Eller jag vet visst, klart de värmde. också blev det väldigt känslosamt här för mig . Toksaknar personen . Vill bara prata om honom hela tiden .
Hell no.

Imorgon, eller idag? åker iaf min käre vän Robin till finland i 3 dagar....Whaaaaaat? och inte jag? Näe jag hade inte pengarna änna. Fast inte i Finland i 3 dagar, en dag upp, en på en båt och en hem? Vet inte om jag kommer överleva detta? Vi har suttit ihop som bara den de senaste, vi delar våran vardag - vem är jag utan honom liksom? Vi sa de på sms nyligen, it's faith. Jag behöver honom, han behöver mig. Faith. Älskade du, du är underbar och du är min styrka och ljus och allt. Du är allt vafan. Jisses, jag vill bara lägga mina händer på dina axlar se dig i ögonen och säga
" Jag älskar dig verkligen, du är min bästa vän och jag finner styrkan i dig.Tack för allt! "


ursäkta svamlet, känner mig ledsen.

Peace out . C.